Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  05:57:44

Εμπιστοσύνη και αποδοχή όσο κανένας πολιτικός εδώ και δεκαετίες. Ο καθηγητής Στ. Τσιόδρας με 94,6% και ο αποτελεσματικός Νικ. Χαρδαλιάς με 86,8%. - Άλμα της Νέας Δημοκρατίας, σταθερά κάτω με 20% ο ΣΥΡΙΖΑ και απόσταση πρωτιάς 23 μονάδων για τη ΝΔ. Κύριο

Πρωτοφανής, τεράστια, παλλαϊκή και πανελλήνια, η αποδοχή των δύο επιτελών της μάχης κατά του κορωνοιού στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης. Δημοσκόπηση απόδειξη της επιτυχημένης επιλογής τους και της αναγνώρισης του έργου, το οποίο επιτελούν με εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Αυτή τη στιγμή ο δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενέργησε η Marc για λογαριασμό του Alpha για τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στις 18.00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

Επίσης το 90,2% δηλώνει πως δεν θα πάει στην εκκλησία, το 6,8% θα πάει στην εκκλησία, αλλά μόνος του. Μόλις 3% τονίζει ότι παρά τις απαγορεύσεις θα πάει στον επιτάφιο ή την Ανάσταση. Αναφορικά με τις ημέρες του Πάσχα, το 91,6% πολιτών απαντά πως θα παραμείνει στο σπίτι και μόνο το 6% θα έχει στο σπίτι με συγγενείς.

Στα πολιτικά της δημοσκόπησης, η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο 23,3% καθώς το 43,6% (αν είχαμε εκλογές αύριο) θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έναντι ενός ποσοστού 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, το 63,1% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το το 19,1% καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, το 17,8% των ερωτηθέντων δεν θέλησαν να απαντήσουν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline