Πέμπτη 9 Μαϊου 2024  13:51:14

Σφραγίστηκαν τα γραφεία του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων. Είχε λάβει...10,54 στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019,.... τέταρτος με 21.963 ψήφους. Από σήμερα τρόφιμος του Κορυδαλλού για τα επόμενα χρόνια. Κύριο

Στα γραφεία με ιδιαίτερη γραμματέα, υπάλληλο του Δήμου, ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος (σε σύνολο τεσσάρων) και η κόρη Μιχαλολιάκου Ουρανία, φλέρτ του προφυλακιζόμενου επίσης Ματθαιόπουλου.

Αποτυχών ως υποψήφιος βουλευτής το 2019, ο φιλόδοξος τραμπούκος , και στο ύφος και ήθος Ηλίας Κασιδιάρης αποχώρησε από την φυλλορροούσα «Χρυσή Αυγή», κατηγόρησε τον Μιχαλολιάκο για πολλά, και ως φιλόδοξος φυρερίσκος δημιούργησε δικό του πολιτικό κόμμα. Αρκετές δημοσκοπήσεις του έδιναν ένα ποσοστό 1-1,5% ,με αφαίμαξη από το άλλοτε κόμμα του

Ανακλήθηκαν και οι δημοτικοί τέσσερις υπάλληλοι που είχαν διοριστεί να υπηρετούν το κόμμα του Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων, σε ειδικά γραφεία δωρεάν κοντά στην Ομόνοια, και τους τέσσερις εκλεγμένους συμβούλους του. Ανάμεσα τους και η κόρη του πρώην αρχηγού το Ουρανία Μιχαλολιάκου.
Να «σφραγιστούν» τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής που είναι η δημοτική παράταξη της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, ζήτησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Μετά την καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματική οργάνωση, δόθηκε εντολή να «κλείσουν» οι εγκαταστάσεις και να ανακληθούν οι τέσσερις υπάλληλοι που είχαν διοριστεί εκεί.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από την αποκεντρωμένη διοίκηση να προχωρήσει και σε ενδεχόμενες περαιτέρω ενέργειες, εφόσον προβλέπονται από τους νόμους και τους κανονισμούς.

18.6.2020..Τρίτο κόμμα με 5,4% οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" σε δημοσκόπηση του zougla.gr. Σε άλλες ποσοστό 1-1,5% με τάσεις ανόδου.

Η ραγδαία άνοδος του κόμματός μας "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" που έχει επισήμως καταγραφεί με τις εγγραφές 20 χιλιάδων και πλέον νέων μελών, αναδεικνύεται και από την διαδικτυακή δημοσκόπηση του Zougla.gr. Στην έρευνα αυτή με το εξαιρετικά μεγάλο δείγμα των 4.500 συμμετεχόντων, το κόμμα μας καταλαμβάνει την τρίτη θέση με ποσοστό 5,4%. Αφήνουμε πίσω μας το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, το εθνοπροδοτικό ΚΚΕ, ενώ ο Βελόπουλος μένει εκτός βουλής.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: "Τεράστιες διαρροές από Νέα Δημοκρατία και Βελόπουλο προς το κόμμα Κασιδιάρη"

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι απεγκλωβίζονται χιλιάδες πατριώτες ψηφοφόροι από την εθνομηδενιστική ΝΔ και το κόμμα με τις κηραλοιφές.

Σημειώνει επί λέξει η έρευνα του zougla.gr:
"Aξιοσημείωτο ποσοστό που του επιτρέπει την είσοδο στο Κοινοβούλιο συγκεντρώνει το νεοϊδρυθέν κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος με το 5,4% που επιτυγχάνει αθροίζει παλαιούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που τον ακολουθούν, καθώς και περίπου το 25% των ψηφοφόρων της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναδεικνύεται δηλαδή κυρίαρχος εκπρόσωπος της ελληνικής Άκρας Δεξιάς".

Και συνεχίζει:
"Το κυβερνητικό κόμμα παρουσιάζει διαρροές προς τα ακροδεξιά και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη της τάξης του 6,4% και προς τον ΣΥΡΙΖΑ (7,7%). Μία πολύ μικρή διαρροή παρατηρείται από τη ΝΔ προς το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, που δεν ξεπερνά το 1,2% και το οποίο δεν προσδίδει τίποτε στην Ελληνική Λύση, που τροφοδοτεί με το 25% των ψηφοφόρων της το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη (δείτε το παρακάτω γράφημα)"

Όλα τα δεδομένα αποδεικνύουν ότι το κόμμα μας "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας, αναδεικνύεται σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη και εισέρχεται δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαιρέτισε τις εξελίξεις αυτές με ανάρτησή του στο twitter:
Τρίτο κόμμα με 5,4% οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" στην δημοσκόπηση του zougla gr Τίποτα δεν μας σταματά! Όλοι ενωμένοι για την Ελλάδα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline