Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  05:32:25

Θεσσαλονίκη- Πάτρα: πρωταθλήτριες με διαρκή, μαζική φαινόμενα «αχρειότητας και επιπολαιότητας» απέναντι στον κορωνοιό. Κύριο

Κύριες υπεύθυνες οι ομάδες αυτές για την αύξηση θανάτων, κρουσμάτων και ΜΕΘ, καθώς και για τον ευτελισμό του lockdown, με συνέπειες αρνητικές σε λιανεμπόριο και εστίαση.

Ουρές εκατοντάδων κάθε βράδυ «για ένα ποτό» στη Θεσσαλονίκη, καθημερινές συνάξεις νυχτερινές επίσης, στα μεγάλα σκαλάκια του Κάστρου έως κάτω στη οδό Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Πόλεις της ανομίας, όπου οι ολίγοι ανεύθυνοι καταδικάζουν τους πολλούς σε στερήσεις, αναδουλειές, μολύνσεις και προκλήσεις. Μέσα σε συνθήκες συνωστισμούς, χωρίς να τηρούν αποστάσεις, χωρίς μάσκες, με χειρονομίες και απρόσεκτες συνευρέσεις και ομιλίες.

Εικόνες συγχρωτισμού που δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση αυστηρό lockdown σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της 25ης Μαρτίου και λίγο πριν την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, εκατοντάδες νεαροί Θεσσαλονικείς σχημάτισαν ουρές στη λεωφόρο Νίκης για να πάρουν ένα ποτό με take away Δυστυχώς συνεχίσθηκαν με την ίδια επιπολαιότητα..

Σύμφωνα με το thesstoday.gr οι κάτοικοι της πόλης με σύμμαχο την καλοκαιρία «ξεχύθηκαν» στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να απολαύσουν την ανοιξιάτικη βόλτα τους. Από νωρίς το μεσημέρι το παραλιακό μέτωπο της πόλης είχε κατακλυστεί από χιλιάδες κατοίκους, ενώ οι νεότεροι λίγο πριν την εφαρμογή του lockdown στις 9 θέλησαν να πάρουν ένα take away ποτό από μαγαζιά της παραλιακής.

Οι εικόνες δείχνουν τον συγχρωτισμό στο πεζοδρόμιο, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε εγκαίρως για να διαλύσει το πλήθος. Σημειώνεται πως σήμερα 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν 315 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline