Παρασκευή 10 Μαϊου 2024  15:49:30

Δημοσκόπηση του Open: Σταθερό αν και μικρότερο πλέον το προβάδισμα της ΝΔ... «Αγκάθια» όμως για την Κυβέρνηση Εργασιακό και Βία- Εγκληματικότητα. Κοινό τους στοιχείο η ανασφάλεια. Κύριο

Παράλληλα, οι ερωτηθέντες εκφράζονται πολύ θετικά για την οργάνωση των εμβολιασμών, το θέμα της συνεπιμέλειας αλλά και της εισόδου στα πανεπιστήμια με ελάχιστη βάση εισαγωγής.

Η δημοσκόπηση της ALCO, που παρουσιάζει το OPEN, με τη βοήθεια του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Κώστα Παναγόπουλου
Τα ευρήματα της νέας μεγάλης δημοσκόπησης της ALCO για το OPEN με τη συμμετοχή του ethnos.gr για τον μήνα Μάιο παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Tο Ανοιχτό Κανάλι, δημιούργησε την πρώτη ανοιχτή έρευνα που διαμορφώνουν οι ίδιοι οι πολίτες με τη ψήφο τους.

Είστε ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας; Είστε ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση σε σχέση με το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμών; Θα λέγατε ότι αισθάνεστε ασφαλείς σε σχέση με τα φαινόμενα βίας και εγκληματικότητας; Αυτές ήταν μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι πολίτες στη μεγάλη δημοσκόπηση του OPEN TV. Παράλληλα τέθηκαν τα επίμαχα ζητήματα της συνεπιμέλειας των παιδιών και του εργασιακού νομοσχεδίου.

Δείτε αναλυτικά τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης:

Τι πιστεύουν οι πολίτες για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού από την κυβέρνηση και το εμβολιαστικό πρόγραμμα;

open1

open2

Στην ερώτηση: «Θα λέγατε ότι αισθάνεσαι πολύ, αρκετά, λίγο ή καθόλου ασφαλείς σε σχέση με τα φαινόμενα βίας και εγκληματικότητας», οι πολίτες έδειξαν ξεκάθαρα την ανησυχία τους με το 67% να απαντά καθόλου ή λίγο.

open3

Για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο το 54% των πολιτών θεωρεί πως οι ρυθμίσεις του είναι δυσμενείς για τους εργαζόμενους

open4

Για την καθιέρωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια περισσότεροι από τους μισούς πολίτες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση εκφράστηκαν θετικά

open5

Όσον αφορά στο επίμαχο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών οι πολίτες απάντησαν

open6

Πώς καταγράφεται η πρόθεση ψήφου και ποιον θεωρούν οι πολίτες καταλληλότερο πρωθυπουργό

open7

open8

open9

open10

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline