Τρίτη 30 Απριλίου 2024  12:03:02

Ψηφοφόρος του Παν. Καμμένου παλαιότερα, πολέμιος του υποχρεωτικού εμβολιασμού αλλά και της παραμονής Ελλάδος στην Ε.Ε. υποστηρίζει όλο και περισσότερο την ανάγκη ριζικών αλλαγών στο πολιτικό σκηνικό. Κύριο

Το Instagram «κατέβασε» τον λογαριασμό του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ύστερα από σειρά δημόσιων τοποθετήσεών του, για τις οποίες διατυπώνονται διάφορες εκδοχές, καθώς δεν έγινε σαφές ποιά ήταν τα «επιλήψιμα» κείμενα.

Διεγράφη από το Instagram το προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ύστερα από «μπλοκάρισμα» της δημοφιλούς πλατφόρμας, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις και ερωτηματικά,. Πάντως, λίγο αργότερα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άνοιξε καινούριο λογαριασμό με το όνομα dimitrisgiannakopoulos7000.

Ειδικότερα, το Instagram «κατέβασε» τον λογαριασμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ύστερα από μια σειρά αναρτήσεών του για διάφορα ζητήματα, προφανώς λόγω παραβίασης των όρων της κοινότητας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμφανώς οργισμένος τα έβαλε με την πλατφόρμα και με μια σειρά από stories χαρακτήρισε τους υπεύθυνους ως «κανονικοφοβικούς», προτρέποντάς τους μάλιστα να συνηθίσουν αυτόν τον καινούριο όρο.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα διαγραφεί ο λογαριασμός του, ενώ έκανε λόγο για την «κανονικότητα» που προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος δημιούργησε νέο λογαριασμό ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες μετρά ήδη χιλιάδες ακολούθους.
Δείτε ΕΔΩ τον καινούργιο λογαριασμό:

Τον τελευταία καιρό δολώσεις του με έντονο παρεμβατικό χαρακτήρα και διάφορα φιλικά δημοσιεύματα μεγάλες προσωπικές του φιλοδοξίες στην πολιτική, θέλουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να «εισβάλλει» στο πολιτικό σκηνικό, ανατρέποντας όλα τους σημερινούς συσχετισμούς, ιδιαίτερα στον κεντρώο και δεξιό χώρο..
Ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ σύμφωνα με κάποιο σενάριο που προβάλλεται φέρεται να σχεδιάζει την είσοδό του στην πολιτική, επικεφαλής κομματικού σχηματισμού «εθνικής σωτηρίας» και μάλιστα διεκδικώντας την ψήφο του λαού προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

«Κατεβαίνει για Πρωθυπουργός», αναφέρεται σχετικά, με αναλύσεις ότι στόχος του ον 1 φαρμακοβιομήχανου στην Ελλάδα είναι να διαμορφώσει ένα ευρύ πατριωτικό μέτωπο ανανέωσης και εθνικής ανασυγκρότησης, βασισμένος στην οικογενειακή και προσωπική του εμπειρία στην βιομηχανία, στο εμπόριο, τον αθλητισμό ποιότητας κλπ..

Παράλληλα εξαιρετικά επιφυλακτικός έως εχθρικός για τη θέση της Ελλάδος στην σημερινή Ε.Ε. .. ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει θέση ενάντια σε αυτόν τον «εμφύλιο» πόλεμο, εντός συνόρων, μεταξύ των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων,που θεωρεί εθνικά καταστροφικό..

Σε ειδική συνέντευξη του στον Σρόιτερ για την πολιτική τόνισε: «Έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό μου η πολιτική αλλά οι απόψεις μου είναι ακραίες και θα με είχαν φάει γρήγορα. Ο Τσίπρας ήταν ένας χαρισματικός ηγέτης που ήταν εντελώς μόνος του και δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που ήθελε. Από την άλλη ο Μητσοτάκης έχει δίπλα του πολλούς και ικανούς ανθρώπους και το μοντέλο της διακυβέρνησης που έχει επιλέξει. Ήμουν 100% αντιμνημονιακός, ψήφισα Καμμένο αλλά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων».

Γιαννακόπουλος: Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική αλλά έχω ακραίες απόψεις και θα με έτρωγαν

Για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, τη Θύρα 13, τον πατέρα του, τη φαρμακοβιομηχανία και βέβαια για το... κάπνισμα, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που ήταν ο πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή του Alpha «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Στον παναθηναϊκό ένιωθα μόνος. Έβαζα 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο και αυτό είναι δύσκολο σε αυτές τις εποχές. Η οικογένεια μου έχει δώσει 450 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό. Ανατρίχιασα όταν άκουσα το πόσο αυτό. Είχα πει πως αν δεν έρθει και κάποιος άλλος να βοηθήσει θα πρέπει να υποχωρήσω. Αλλά το οικονομικό ήταν μόνο ένα κομμάτι. Ένιωθα ότι είμαι μόνος.

Πολεμούσα με τους πάντες μόνος μου» τόνισε και συμπλήρωσε για την επόμενη ημέρα: «Γίνονται συζητήσεις. Κάποιες είναι σοβαρές κάποιες άλλες όχι. Δυο από αυτές είναι σοβαρές. Ίσως έχουμε αλλαγές ακόμα και εντός του 2020 ή το 2021. Στη ζωή ποτέ δεν λες ποτέ αλλά όπως είναι τώρα τα δεδομένα δεν πρόκειται να αλλάξω απόφαση».

Σε ότι αφορά την κόντρα του με τη Θύρα 13 σημείωσε: «Δεν είναι κόντρα με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟ. Αυτοί είναι χιλιάδες. Υπάρχει μια μικρή ομάδα ατόμων που καπηλεύεται το όνομα της Θύρας 13 και κάνουν άλλα πράγματα παράλληλα.
Δεν μπορώ να είμαι σύμφωνος με κάποια πράγματα που κάνουν όπως να πουλάνε εισιτήρια στη μαύρη αγορά αφού πρώτα έχουν δείρει ανθρώπους για να τους τα πάρουν. Αν είχε τη βούληση η πολιτεία θα είχαμε τελειώσει με όλα αυτά τα φαινόμενα. Η επίθεση στο σπίτι μου ήταν ένας ακόμα λόγος για να φύγω από τα διοικητικά πράγματα του αθλητισμού.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κατά των εμβολιασμών και του σημερινού πολιτικού σκηνικού: « ...Αν γινόμουν πρωθυπουργός θα έβγαζα την Ελλάδα από την Ευρώπη..». Οι άλλες απόψεις του.

Γιατί δεν αναμιγνύεται με την ενεργό πολιτική.

Τα πρώτα δείγματα της προσωπικής του ιδεολογίας και πολιτικής πλατφόρμας. Προς το παρόν διάσπαρτα και ασυντόνιστα. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει σε «καυτά» ερωτήματα των ακολούθων του και παραδέχεται ότι εάν δεν ήταν πατέρας θα είχε ήδη θέσει πολιτική υποψηφιότητα.

Μετά την ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ ότι θα αναλάβει την αναδάσωση στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στραφεί πολλές φορές κατά της κυβέρνησης και των χειρισμών της που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο.
Απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε ότι εάν δεν είχε παιδιά, θα το είχε ήδη κάνει.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τις κινήσεις που θα ακολουθούσε εάν αναλάμβανε την πρωθυπουργία της Ελλάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος απαντάει ότι θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκείνος, θα εστίαζε στην παραγωγική ανασυγκρότηση, αλλά και στο μάθημα των αρχαίων στα σχολεία.
Μάλιστα, απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τις κινήσεις που θα ακολουθούσε εάν αναλάμβανε την πρωθυπουργία της Ελλάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος απαντάει ότι θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα εστίαζε στην παραγωγική ανασυγκρότηση αλλά και το μάθημα των αρχαίων στα σχολεία.
Σε ερώτηση των ακόλουθών του, «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθιά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει».

Αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο ίδιος σχολιάζει με κυνισμό τα χειροκροτήματα στους υγειονομικούς, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υποχρεώσει κανέναν υπάλληλο του να εμβολιαστεί χωρίς να το θέλει. Φυσικά, κόντρα στη γενική πολιτική Κυβέρνηση και ΠΟΥ ότι οι γιατροί και νοσηλευτών των νοσοκομείων και των Οίκων Φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ πρέπει να είναι εμβολιασμένοι για να μη κινδυνεύσουν, όπως συνέβη πέρυσι, με δεκάδες άτυχους γέροντες και νοσηλευόμενους ασθενείς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline