Σάββατο 4 Μαϊου 2024  23:52:19

«Εμβολιασμοί σε έξω από ναούς και σε πλατείες»

Στη συνέχεια, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «σημειώνεται ακόμα ότι για να ενθαρρυνθούν και να διευκολυνθούν οι συμπολίτες μας στον εμβολιασμό ξεκίνησε χθες η εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος εμβολιασμού σε πλατείες έξω από ιερούς ναούς από κινητές ομάδες του Υπουργείου Υγείας.


Τα στοιχεία από τον ΕΟΔΥ δείχνουν ότι η πανδημία σε αυτή τη φάση απειλεί κυρίως τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας. Αυτή η επιστημονική παραδοχή, οι απαιτήσεις του ελληνικού και τους διεθνούς Δικαίου αλλά και η ανάγκη να θωρακίσουμε τη δημόσια και την ιδιωτική σφαίρα απέναντι στο ενδεχόμενο νέων καθολικών περιορισμών προσδιόρισαν τον χαρακτήρα και το περιεχόμενο των μέτρων που ανακοινώθηκαν με στόχο να προστατεύσουμε με διαφορετικό τρόπο τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους συμπολίτες μας.

Είναι θετικό το γεγονός ότι από τα μέσα Αυγούστου υπάρχει μία αυξητική τάση στα νέα ραντεβού αλλά όπως επισημαίνουν και οι ειδικοί για να χτίσουμε το τείχος ανοσίας χρειαζόμαστε επιπλέον τουλάχιστον ένα εκατομμύριο εμβολιασμένους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline