Παρασκευή 10 Μαϊου 2024  05:44:14

Ενώ παραμένει ανοικτό το θέμα της ανάμιξης του στο πολιτικό σκηνικό με νέο φορέα.... Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιμένει με ανοικτό μέτωπο στα μπασκετικά. Euroleague: Νέα πειθαρχική διαδικασία κατά Γιαννακόπουλου για τα νέα σχόλια του. Κύριο

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, επίμονος και επιθετικός ανήμερα της εορτής του Δημήτρη Γιαννακόπουλο άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη για το αφεντικό του Τριφυλλιού, με την κίνησή του να προκαλεί μεγάλη έκπληξη στα στελέχη της «πράσινης» ΚΑΕ και στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα.

1.Η Euroleague κίνησε νέα πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις αναρτήσεις του στο instagram μετά την πρώτη πειθαρχική.
Η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague είχε κινήσει πειθαρχική διαδικασία τόσο εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για αναρτήσεις του ιδιοκτήτη των «πράσινων» στο Instagram, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε η πράσινη ΚΑΕ την Τρίτη 26 Οκτώβρη.
Τώρα η Euroleague κίνησε νέα πειθαρχική δίωξη κατά του ιδιοκτήτης της... πράσινης ΚΑΕ για τα stories που ανέβασε στο instagram μετά την γνωστοποίηση της προηγούμενης πειθαρχικής. Η κόντρα των δύο πλευρών συνεχίζει να μαίνεται μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

2.Πειθαρχική δίωξη Μπερτομέου σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Ο CEO της Ευρωλίγκας άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, λόγω των αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media.

Συνεχίζεται η κόντρα του Τζόρντι Μπερτομέου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, επίμονος, διαρκής και αμοιβαία βλαπτικός.
Advertisement: 0:20
Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (26/10), ο CEO της Ευρωλίγκας άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού για τις αναρτήσεις που είχε ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Πρόκειται για αναρτήσεις που αφορούσαν στον Τζόρντι Μπερτομέου και το μέλλον του στην Ευρωλίγκα (σ.σ όπως είχατε διαβάσει στο 10.gr ο Ισπανός στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει από το πόστο του CEO μετά από απόφαση των ομάδων).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι παράλληλα «τρέχει» πειθαρχική έρευνα για τον Παναθηναϊκό, καθώς παρότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει απεμπλακεί από την ομάδα, μετά από απόφαση του ίδιου, συνεχίζει να έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικού πακέτο της ΚΑΕ, ενώ διεξάγεται έρευνα επίσης για τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντό.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ανήμερα της εορτής του Δημήτρη Γιαννακόπουλο άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη για το αφεντικό του Τριφυλλιού, με την κίνησή του να προκαλεί μεγάλη έκπληξη στα στελέχη της «πράσινης» ΚΑΕ και στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline