Κυριακή 28 Απριλίου 2024  13:53:53

Μη χάσουμε... Μας διαβεβαιώνει το κανάλι του, ότι μετά τις Γιορτές θα επαναλάβει την χαμηλής ποιότητας εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», χωρίς τον ανήθικο Παναγιωτόπουλο στο «Βινύλιο». Κύριο

Εκφράζει την «αδιαπραγμάτευτη στήριξή» του στην εκπομπή και τους ανθρώπους της.

Στον απόηχο των σοκαριστικών αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά τις γιορτές, όπως άλλωστε ανακοίνωσε κατά τη χθεσινή εκπομπή και ο Αντώνης Κανάκης. Παρά το μεγάλο ηθικό πλήγμα που προέκυψε για όλη την εκπομπή, κατά τα άλλα χαμηλής ποιότητας χιούμορ, έντονου λαϊκισμού και κοινωνικής-πολιτικής κριτικής

Ο ΑΝΤ1, με ανακοίνωσή του, κάνει δεκτό το αίτημα του παρουσιαστή και των συντελεστών της εκπομπής, με αποτέλεσμα να πέφτει αυλαία για φέτος δύο ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, όπως και για το «Βινύλιο».
Παράλληλα, ο τηλεοπτικός σταθμός εκφράζει την αδιαπραγμάτευτη στήριξή του στην εκπομπή και τους ανθρώπους της.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών. Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».

Όσα είπε η 30χρονη μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA

-Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία κατήγγειλε τον παρουσιαστή ότι ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ιδιωτικές τους στιγμές... ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.
Η 30χρονη μιλά αποκλειστικά στο MEGA και δηλώνει προδομένη.
«Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη.

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι» σημείωσε.
Η νεαρή κοπέλα μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει στέλνει ένα δυνατό μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που πιθανότατα έχουν υποστεί το ίδιο...να βγουν να μιλήσουν!
«Έχω ακολουθήσει την νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν» πρόσθεσε η 30χρονη.

Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά από το 2019 αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης η οποία της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος, την ώρα που η Δικηγόρος της 30χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline