Παρασκευή 10 Μαϊου 2024  16:24:02

Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά της «Αττικής Οδού», από απλή οδηγό μόνο για την ταλαιπωρία. Ζητά πενταπλάσιο ποσόν από το διχίλιαρο, που θέλει να δώσει αλλά με όρους η Αττική Οδός. Κύριο

Με την αγωγή της, γυναίκα οδηγός ζητεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ, ενώ ορισμένα δικηγορικά γραφεία δηλώνουν ότι ετοιμάζουν πολλές ομαδικές αγωγές( με ανάλογο καταμερισμό των δικαστικών εξόδων) διαφόρων παθόντων είτε που ταλαιπωρήθηκαν επί ώρες είτε, που κι νδύνευσε η δική του ζωή και των συγγενών του.

Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά της Αττικής Οδού για την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν οι οδηγοί πριν από μερικές ημέρες κατά την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
Μία οδηγός που παρέμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για περισσότερες από 16 ώρες κατέθεσε αγωγή μη αποδεχόμενη, όπως λέει, το ποσό των 2.000 ευρώ που δίνει η εταιρεία ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας eviathema.gr, με την αγωγή της η γυναίκα ζητεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ, επικαλούμενη μεταξύ άλλων την απίστευτη ταλαιπωρία της, αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση τον συγκεκριμένο δρόμο καταβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια χρήματα για διόδια. Χωρίς να επικαλεσθεί, όπως θα το κάνουν δεκάδες άλλοι, που βρέθηκαν σε κίνδυνο για την υγεία τη δική τους και διαφόρων συνεπιβατών και συγγενών τους, από τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες βρέθηκαν.
Το Eviathema.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της ενάγουσας Ιωάννη Καλαβρή ο οποίος δήλωσε ότι η εντολέας του έχει την άποψη ότι η ηθική βλάβη που βίωσε δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με το ποσό των 2.000 ευρώ αποζημίωσης το οποίο ανακοινώθηκε από την Αττική Οδό.

Όπως είπε ο κ. Καλαβρής, τα μόνα αρμόδια να ορίσουν το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης που δικαιούται ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης υφίσταται ζημία από πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε, είναι τα ελληνικά δικαστήρια και σε αυτά αποφάσισαν να προσφύγουν ως μόνη αρμόδια αρχή για την αποτίμηση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που υπέστη η εντολέας του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline