Δευτέρα 20 Μαϊου 2024  01:46:21

Σταθερά, επίμονα 9-10 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Με το ΚΙΝΑΛ οριστικά μεσαίο κόμμα γύρω στο 14-15%. Κυρίαρχο το κεντρώο προφίλ του Μητσοτάκη αλλά μακριά από την αυτοδυναμία με απλή αναλογική. Κύριο

Για το «πότε είναι καλύτερο να διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές βουλευτικές εκλογές;» οι πολίτες τάσσονται υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας από την κυβέρνηση σε ποσοστό 47%. Ένα 26% θέλει εκλογές μέχρι το φετινό καλοκαίρι και ένα 19% θέλει κάλπες μέχρι το τέλος του 2022.

1,-Σταθερά, επίμονα δεν μειώνεται η διαφορά εδώ και δυόμισι χρόνια. Βέβαια έχει πάψει να προσεγγίζει τις 20 μονάδες ,όπως παλαιότερα. Ήδη στις 9-10 μονάδες η σταθερή διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ . Με το ΚΙΝΑΛ οριστικά μεσαίο κόμμα γύρω στο 14-15%. Κυρίαρχο το κεντρώο προφίλ του Μητσοτάκη αλλά μακριά από την αυτοδυναμία με απλή αναλογική.

2.Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ευρύ προβάδισμα απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει 40% έναντι 25% του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο εμφανίζονται ενισχυμένοι κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση. Κανέναν από τους δύο απαντά το 32%.

prothesi-psifou 0

katalliloteros

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline