Σάββατο 27 Απριλίου 2024  18:23:19

Κρήτη: Δίωξη σε 15χρονο που άφησε έγκυο τη 13χρονη αδερφή του

Παραβίασαν τον νόμο περί αιμομειξίας – Επιπλέον, οι ανήλικοι είπαν στην Αστυνομία ότι η σεξουαλική τους πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δυο τους

Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράβαση του νόμου, που αφορά σε γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών άσκησε ο εισαγγελέας στον 15χρονο στην Κρήτη που είχε συνευρεθεί ερωτικά με την 13χρονη αδερφή του με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της στο Ρέθυμνο και μάλιστα, οι δυο τους φέρονται να δηλώνουν ερωτευμένοι.

Το χρονικό

Όπως έγινε γνωστό, πριν από δύο εβδομάδες η 13χρονη από τη Βουλγαρία αποκάλυψε στη μητέρα της πως είχε κάποια συμπτώματα που την προβλημάτιζαν.

Η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως το κορίτσι βρισκόταν στον 7o μήνα της κύησης. Αμέσως ενημερώθηκε η ασφάλεια Ρεθύμνου και από την προανάκριση προέκυψε, πως η ανήλικη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον 15χρονο αδελφό της.
Σ την Αστυνομία, οι ανήλικοι δήλωσαν ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο. Ωστόσο, βάσει νομοθεσίας δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς και οι δύο είναι ανήλικοι, ενώ παράλληλα παραβιάζεται ο νόμος περί αιμομιξίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline