Σάββατο 27 Απριλίου 2024  18:59:19

Μια Ελληνίδα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου

Η Κρητικιά Ζωή Ασουμανάκη εντυπωσίασε με την ομορφιά της και κέρδισε μια θέση στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του διαγωνισμού.

Στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του διαγωνισμού «Miss International» βρέθηκε η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
Η Ζωή Ασουμανάκη με την παραδοσιακή Κρητική στολή ζωντάνεψε για λίγα λεπτά στη σκηνή του διαγωνισμού την ιστορία της Κρήτης και των περήφανων γυναικών της, φορώντας τη Σφακιανή φορεσιά.
Η μελαχρινή καλλονή Ζωή Ασουμανάκη με καταγωγή από την Κρήτη εντυπωσίασε με την εμφάνιση και την προσωπικότητά της, υμνώντας τη μεσογειακή ομορφιά.
Με την παραδοσιακή Κρητική στολή ζωντάνεψε για λίγα λεπτά στη σκηνή του διαγωνισμού την ιστορία της Κρήτης και των περήφανων γυναικών της, φορώντας τη Σφακιανή φορεσιά.

Στο γιλέκο και τη φούστα, η οποία κεντήθηκε στο χέρι από τη σχεδιάστρια Βαμβουκά Εύα, είναι αποτυπωμένη η έμπνευση των Κρητών από τη φύση και την ιστορία της περήφανης νήσου κατά τα βάθη των αιώνων.
Η Ζωή Ασουμανάκη, που το 2021 είχε κατακτήσει τον τίτλο «Μις Κρήτη», κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στην κορυφαία 15άδα, αλλά και την πρώτη θέση στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Η 21χρονη έχει σπουδάσει διαιτολογία και κατάγεται από το Ρέθυμνο. Φέτος μάλιστα είχε τον τίτλο της «βασίλισσας του καρναβαλιού» στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι.
Η πορεία της στο μόντελινγκ, όπως είχε πει σε συνέντευξή της, ξεκίνησε το 2021, με τα καλλιστεία «Μις Κρήτη», ενώ έχει στεφθεί και «Μις Ελλάς 2022».

Εκπροσώπησε την Ελλάδα

«Ως πρέσβειρα της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Κρήτης, με υπερηφάνεια θα προωθήσω και θα μοιραστώ όλη την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μου», είχε δηλώσει λίγο πριν από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.
Ο διαγωνισμός «Miss International» στοχεύει κυρίως, στην προώθηση της διαφορετικότητας των πολιτισμών, ενώ προτρέπει τις υποψήφιες να προβάλλουν τα χαρακτηριστικά της κουλτούρας τους.
Μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού ανακηρύχθηκε η Miss Venezuela, Άντρεα Ρούμπιο, ενώ στις επόμενες θέσεις ακολούθησαν η Miss Colombia, Σοφία Όσιο Λούνα, η Miss Peru, Καμίλα Ντίαζ Ντανέρι Daneri και η Miss Philippines, Νικόλ Μπορομέο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline