Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  13:42:11

Όσα έλεγαν άλλοτε

Είναι πολλοί οι ασυνεπείς δηλαδή οι πολιτικοί δημαγωγοί. Η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία φρενάρισε τα πάντα και το πάνω χέρι πήραν οι επιτροπές αγώνα κατά της αποκρατικοποίησης.

" Είμαστε τελείως αντίθετοι στα σχέδια που έχουν κατατεθεί από την LAMDA DEVELOPMEMTS για το Ελληνικό, θεωρούμε ότι δεν θα δώσουν καμία προστιθέμενη αξία στην περιοχή, από την οποία θα χαθούν και πολλές θέσεις εργασίας " έλεγε πριν από περίπου ένα χρόνο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας σε ανοικτή συζήτηση της επιτροπής αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης.

Τόσο ο ίδιος όσο και η τότε αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στέλεχος στην ΛΑΕ, επίσης παρούσα στην εκδήλωση, είχαν μιλήσει για " σκανδαλώδεις όρους σύμβασης ". Ο αναπληρωτής υπουργός είχε πει ότι η επένδυση " δεν ωφελεί σε καμία στοιχειώδη ρευστότητα την ελληνική οικονομία, ότι δεν συνεισφέρει ούτε στο ελάχιστο στην υπόθεση των ιδιωτικοποιήσεων ", τασσόμενος παράλληλα υπέρ μιάς στροφής στην ήπια ανάπτυξη. Έναν χρόνο μετά οι χθεσινές υπογραφές για το Ελληνικό φέρνουν το τέλος της αυταπάτης και για τον Γιάννη Τσιρώνη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline