Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  05:17:38

Διήμερο και νέα εβδομάδα αναχωρήσεων

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κορυφωθεί η μεγάλη έξοδος των τελευταίων ημερών του Ιουλίου, ενώ από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσει η μεγάλη έξοδος των αρχών του Αυγούστου.

Η αναχώρηση του πρώτου κύματος των εκδρομέων του Ιουλίου από την Αθήνα βρέθηκε σε εξέλιξη από χθες το πρωί της Παρασκευής, σχηματίζοντας ουρές στο λιμάνι του Πειραιά και στα διόδια των εθνικών οδών.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι μόνο χθες την Παρασκευή 20 Ιουλίου, αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 28 πλοία, με την πληρότητα των πλοίων να αγγίζει το 90%, ειδικά για προορισμούς όπως οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Αντίστοιχη κινητικότητα παρατηρείται και στα λιμάνια της Ραφήνας και στο Λαύριο.
Οι ξενοδόχοι στα περισσότερα νησιά της χώρας μας ασφαλώς και... τρίβουν τα χέρια τους, καθώς αναμένουν τους παραθεριστές, οι οποίοι επιλέγουν και κοντινούς προορισμούς, όπως ο Πόρος, η Ύδρα, η Αίγινα και οι Σπέτσες.

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς δεν είναι λίγοι οι ταξιδιώτες που έχουν επιλέξει να μετακινηθούν με αεροπλάνο στον προορισμό που θα μεταφερθούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline