Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  17:08:34

Ανασυγκρότηση στην ESTEE LAUDER

Ανασυγκρότηση στην ηγετική ομάδα της ΑΕ με την επωνυμία «Εστέ Λώντερ Ελλάς Ανώνυμη Εταιρεία Διανομής Καλλυντικών» και με δ.τ. «Estee Lauder Hellas A.E.».

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, που εκλέχθηκε από την Γενική Συνέλευση
των Μετόχων της Εταιρείας με πενταετή θητεία, είναι:

1. Γρηγόριος Σαράντης του Πανταζή και της Ελπινίκης, κάτοικος Φιλοθέης, οδός Μεταξά 36, που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος.
2. Κωνσταντίνος Σαράντης του Θεοδώρου και της Αλεξάνδρας, κάτοικος Ψυχικού, οδός Παπαρηγοπούλου 4, που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Λυδία Μαγκλάρα του Κωνσταντίνου και της Πολυάνθης, κάτοικος Εκάλης Αττικής, οδός Φοίβου 1, που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Ρόμπερτ Ακιλίνα(Robert Aquilina) του Μάρτιν Ακιλίνα (Martin Aquilina) και της Πωλίν Σμίτ (Pauline Schmit), που γεννήθηκε στις 25.1.1950 στις Η.Π.Α, κάτοικος Η.Π.Α., μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και
5. Φρανκ Τζόζεφ Ρόμεο (Frank Joseph Romeo) του Φρανκ Ρόμεο (Frank Romeo) και της Μπάρμπαρα Ρόμεο (Barbara Romeo), που γεννήθηκε στις 16.5.1965 στις Η.Π.Α, κάτοικος Η.Π.Α., μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα ανακαλεί την εκπροσώπηση που είχε αποφασιστεί κατά την συνεδρίαση του στις 26/10/2009 , αποφασίζει ομόφωνα και ορίζει ότι ο Πρόεδρος του Δ. Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος Γρηγόριος Σαράντης έχει τη γενική πληρεξουσιότητα και η Εταιρεία συναλλάσσεται έγκυρα και αναλαμβάνει υποχρεώσεις κάθε φύσης με μόνη την υπογραφή αυτού, η οποία τίθεται κάτω από την εταιρική επωνυμία.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline