Σάββατο 27 Απριλίου 2024  05:03:33

Η απρόσεκτη η Κ. Παπακώστα: Συντάσσομαι με την πλειοψηφία.

Θα πρέπει να προσέχει με ποιους συνομιλεί και ποιους εμπιστεύεται ως συνομιλητές δημοσιογράφος. Αποδείχθηκε μάλλον απρόσεκτη και καλόπιστη, γιατί η εφημερίδα επιμένει ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις κατά του Κυρ.Μητσοτάκη και της πολιτικής γραμμής του κόμματος.

Εστω, και αν τώρα δηλώνει υποταγή στην πλειοψηφία και τον παλαιό-είναι αλήθεια- σεβασμό της στους θεσμούς. Σε διευκρινιστική δήλωση, στην οποία τονίζει ότι «λειτουργεί πάντα θεσμικά και στηρίζει τις αποφάσεις της ΝΔ και του Προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση, τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών», αναγκάστηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα.

Αιτία η τοποθέτησή της στην εφημερίδα «Αληθινές Ειδήσεις», στην οποία υποστήριξε ότι εάν κλείσει η αξιολόγηση, πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί, προσθέτοντας πως «πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί»
Στη διευκρινιστική δήλωσή της, μάλιστα, η κα Παπακώστα τονίζει ότι δεν επρόκειτο για συνέντευξη, αλλά για τηλεφωνική επικοινωνία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline