Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  11:49:48

Διαφορετικά μηνύματα για Ανάσταση από Τσίπρα και Μητσοτάκη

«Αρκεί να το πιστέψουμε ότι υπάρχει Ιθάκη και θα φτάσουμε σύντομα», είπε ο πρωθυπουργός. Η ανάταση για την Ελλάδα θα έλθει μέσω των αποφάσεων των πολιτών, της «συνειδητοποίησης της πραγματικότητας» και της «ελπίδας της αλήθειας», είπε από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Από την Κέρκυρα, όπου βρίσκεται για την Ανάσταση, ο πρωθυπουργός παραλλήλισε τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα με τις περιπέτειες του ομηρικού Οδυσσέα, τονίζοντας όμως ότι εάν ο ελληνικός λαός απλώς πιστέψει πως υπάρχει Ιθάκη θα κατορθώσει να ξεπεράσει σύντομα τις δυσκολίες.

«Αρκεί να το πιστέψουμε ότι υπάρχει Ιθάκη και θα φτάσουμε σύντομα», είπε, προσθέτοντας ότι οι Έλληνες θα πρέπει να διδαχτούν από τον Οδυσσέα, να κλείσουν τα αυτά στις «σειρήνες» και να ξεπεράσουν τις «τελευταίες συμπληγάδες».

«Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες γιατί της αξίζει», δήλωσε από την πλευρά του με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πασχαλινό μήνυμά του.

Σημείωσε πως η Ανάσταση της χώρας θα περάσει μέσα από τις αποφάσεις των ίδιων των Ελλήνων, μέσω της «συνειδητοποίησης της πραγματικότητας» και της «ελπίδας της αλήθειας».

«Η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια», προσέθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Να νικήσουμε τα προβλήματα. Να φύγουμε μπροστά. Με γνώση και σχέδιο. Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται», τονίζει από την πλευρά του στο πασχαλινό του μήνυμα του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Απηύθυνε ειδική ευχή νέους ξενιτεμένους «να κάνουμε του χρόνου Πάσχα εδώ, όλοι μαζί».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline