Σάββατο 27 Απριλίου 2024  08:12:21

Τρολάρισμα για την πισίνα του Πάμπλο Ιγκλέσιας

Πάνε οι παλιές φιλίες και συμπαραστάσεις σε προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα και την Ισπανία Ο ένας θεωρεί από καιρό τώρα, τον άλλο φθαρμένο πολιτικά.


Ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή «τρόλαρε» τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ισπανία από την αγορά πανάκριβης βίλας από τον επικεφαλής των Podemos, λέγοντας πως αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να έρθει για να τον βοηθήσει στην προεκλογική του εκστρατεία.
«Αυτή τη φορά δεν βλέπω να καλείτε για ενίσχυση τους Podemos του κυρίου Iglesias. Μάλλον θα απολαμβάνει την πισίνα του και δεν θα έχει πολύ χρόνο να διαθέσει για να σας υποστηρίξει στην προεκλογική εκστρατεία σας» είπε ειρωνικά.

«Συζητάτε ακόμη μυστικά τη «Μακεδονία του Ιλιντεν;»
Παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος της νέας Δημοκρατίας και για το θέμα των Σκοπίων καλώντας τον κύριο Τσίπρα να δηλώσει στη Βουλή εάν επιμένει στο όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν.

«Είστε υποχρεωμένος κ. Τσίπρα σήμερα να τοποθετηθείτε επίσημα για το απαράδεκτο όνομα Μακεδονία του Ιλιντεντ που όπως μας είπατε συζητήσατε με τον Σκοπιανό ομόλογό σας.
Πείτε μας ξεκάθαρα αν το έχετε ήδη απορρίψει ή αν το συζητάτε ακόμα μυστικά»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline