Τετάρτη 8 Μαϊου 2024  16:33:48

Ο Ολυμπιακός που ξεκινάει από την αρχή

Την Πέμπτη θα μπει στη μάχη και ο Ολυμπιακός που θέλει να φτάσει στους ομίλους του Γιουρόπα: είναι ο μόνος μας σε αυτό εκπρόσωπος. Ο Ολυμπιακός ζει ένα παράξενο μεταβατικό καλοκαίρι καθώς αποφασίστηκε χτίσιμο της ομάδας από την αρχή.

Ο νεοφερμένος πορτογάλος προπονητής του Πέδρο Μαρτίνς έχει δηλώσει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για το ματς με τη Λουκέρνη, όμως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο για μια ομάδα που έχει κάνει ήδη δεκαπέντε μεταγραφές. Ο Πορτογάλος έδειξε στην πρόβα τζενεράλε την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην ισπανική Λεγκανιές πως ο βασικός προβληματισμός του αφορά την άμυνα - πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε δεχτεί του κόσμου τα γκολ: 28(!) μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα στον τομέα αυτόν έδειξε σημάδια βελτίωσης (και μάλιστα μετά από κάποιες βαριές ήττες στα δύσκολα φιλικά που έδωσε), αλλά στο ματς με τους Ελβετούς αναζητούνται και γκολ, και αυτό με τρεις νέους παίκτες στην επίθεση (Χριστοδουλόπουλο, Γκερέρο, Ποντένσε) απλό δεν είναι, καθώς ακόμα λείπουν αυτοματισμοί και χημεία.

Ο Ολυμπιακός έχει λιγότερο δυνατό αντίπαλο από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και λίγο περισσότερο άγχος. Φυσικά έχει και τα προβλήματα που έχει κάθε ολοκαίνουργια ομάδα: από τους περυσινούς παίκτες θέση στην αρχική ενδεκάδα της πρόβας κόντρα στη Λεγκανιές βρήκαν μόνο ο Ομάρ, ο Φορτούνης και ο Μπουχαλάκης, που και αυτός τώρα γύρισε εφέτος, αλλά έχει ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline