Σάββατο 27 Απριλίου 2024  06:11:16

«Αδειάζει» τον Καμμένο ο Σπίρτζης: Δεν διαψεύδω τίποτα

«Όταν κάποιος λέει «δεν άκουσα», ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε».

Την προηγούμενη δήλωσή του ότι «δεν έχω ακούσει τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα» τροποποιεί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, αδειάζοντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο αναφορικά με το επίμαχο υπουργικό συμβούλιο και την παραδοχή του ότι ο Τζ. Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Σπίρτζης σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «όταν κάποιος λέει «δεν άκουσα», ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε».

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, τα Μέσα Ενημέρωσης έκαναν λόγο για υποστήριξη του Χρήστου Σπίρτζη στην εκδοχή Καμμένου ότι ουδέποτε ειπώθηκαν από το στόμα του αυτές οι κουβέντες. Ο κ. Σπίρτζης, αντιλαμβανόμενος ότι παρέχει «άσυλο» στις δηλώσεις Καμμένου, έσπευσε να δημοσιοποιήσει την εν λόγω ανάρτηση σε μία προσπάθεια να τηρήσει τα προσχήματα και να αποστασιοποιηθεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline