Τετάρτη 1 Μαϊου 2024  17:18:33

Στέφανος Κασσελάκης / Η απροειδοποίητη περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία - «Δε βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του 41%»

Τι είπαν οι πολίτες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Γιατί επέλεξε να μην ανακοινώσει την περιοδεία του.

Κοντά στους πολίτες σε πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, καταλήγοντας στο Μεσολόγγι, σταθερός στην επιλογή του για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τον κόσμο, εκεί που αυτός εργάζεται, κινείται και βιώνει την καθημερινότητά του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξήγησε στους πολίτες που τον συνάντησαν στους δρόμους και τα καταστήματα ότι επέλεξε να μην ανακοινώσει την περιοδεία του καθώς δεν τον ενδιαφέρει μόνο τι λένε τα κομματικά στελέχη αλλά και το τι λένε οι πολίτες.

Η επικοινωνία με τους πολίτες περιλαμβάνει και την αγωνία για τα βήματα του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Θεμιτός ο σκεπτικισμός. Το βάρος είναι στους ώμους μου να σε βγάλω ασπροπρόσωπο», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης σε κάποιον που την εξέφρασε καλοπροαίρετα. «Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ελεύθεροι επαγγελματίες σε Στέφανο Κασσελάκη: Μας έχουν χαντακώσει

— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) December 12, 2023
Ο κόσμος τον αντιμετώπισε με εγκαρδιότητα και του ανέφερε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η ακρίβεια και οι δουλειές που δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα οι νέοι να εγκαταλείπουν τον τόπο τους.

Στο ερώτημα «πώς από τα μέρη μας», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απάντησε: «Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται. Ελλάδα είναι κι εδώ».
Απροειδοποίητη περιοδεία. Πρώτος σταθμός, Αμφιλοχία.
Μη με ρωτάτε «πώς απ' τα μέρη μας;». Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται. Ελλάδα είναι κι εδώ. pic.twitter.com/xhuQhVvRTP

— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) December 12, 2023
Ο δρόμος του τον πήγε στο μαγαζί του Γιώργου και της Πόπης: «να βοηθήσεις τους ελεύθερους επαγγελματίες, μας έχει χαντακώσει», του είπαν, για να συμφωνήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «αυτό που γίνεται είναι ανήθικο». Σχόλιο που επαναβεβαιώθηκε ουσιαστικά όταν, σε ένα φαρμακείο που μπήκε, του είπαν ότι οι άνθρωποι «φτάνουν σε σημείο να κόβουν το φάρμακο» και μάλιστα το συνταγογραφημένο, όπως τον διαβεβαίωσαν όταν ρώτησε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline