Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020  22:12:49

NonPaperNews

NonPaperNews

Αραβικό σχολείο στην Καρδίτσα, τμήματα εκμάθησης ελληνικών και αγγλικών στη Λάρισα, εργασιακή συμβουλευτική στο Ηράκλειο και 80 μισθωμένα διαμερίσματα στη Λιβαδειά για πρόσφυγες.

Το γεγονός οτι η αριστουργηματική ταινία "Παράσιτα" πήρε τα 4 σημαντικότερα βραβεία Όσκαρ δεν άρεσε στον Αμερικανό πρόεδρο. Θεωρείται η ταινία της χρονιάς.

Έτοιμος για εκεχειρία δήλωσε ο Χάφταρ με προϋπόθεση να εγκαταλείψουν τη χώρα οι Τούρκοι και Σύροι μισθοφόροι και η Άγκυρα σταματήσει να προμηθεύει με όπλα την Τρίπολη.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας αρχίζει και καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να επιβάλλει τη δική του ατζέντα στην Ιντλίμπ. Ζητά ανάληψη πρωτοβουλιών από Γερμανία και Γαλλία.

«Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται» είναι ένα από τα συνθήματα της συγκέντρωσης το βράδυ του Σαββάτου, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα. Κακή απομίμηση ανάλογων «πρωτοβουλιών» ξεχασμέν ων πλέον, από ομάδες φανατικών από την εποχή του ανένδοτου αγώνα του 1960 και τη δεκαετία του 1980 του τότε σκληρού σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ.

Το εντυπωσιακό κτήμα του 11ου αιώνα, το οποίο παρουσιάζεται ως κάστρο του Windsor και στους τρεις κύκλους του The Crown, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της βασιλικής σουίτας την Πρωτοχρονιά.

Ένα άρθρο για τα ελληνικά νησιά και ποια να προτιμήσετε να επισκεφθείτε, ετοίμασαν οι New York Times, εκθειάζοντας τις ομορφιές τους και προτρέποντας τους τουρίστες να πάνε σε όσα περισσότερα μπορούνε.

Η ιέρεια της pop, η λαμπερή Celine Dion, έρχεται στη χώρα μας στις 31 Ιουλίου 2020 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, «Courage World Tour» φέρνοντας στις αποσκευές τις αγαπημένες μας επιτυχίες καθώς και το νέο ομώνυμο άλμπουμ της.

Έτσι θα είναι η ιστορική πλατεία Ομονοίας κάθε νύχτα - Σε λειτουργία το πολύχρονο σιντριβάνι. Ολοκληρώθηκε η πρώτη δοκιμή του σιντριβανιού και μέχρι τέλος του μήνα η πλατεία Ομονοίας, στη νέα της μορφή, θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας.

Πρόκειται για 500 καταρχήν περιπτώσεις φροντίδας με κοινοτικά χρήματα,, από ένα σύνολο 4000 και πλέον ασυνόδευτων παιδιών και εφήβων (αλλά και νέων πάνω από 20 χρονών), οι οποίοι συνήθως μικραίνουν τις ηλικίες τους για λόγους προστασίας από το Κράτος και την ΕΕ.

Σελίδα 1 από 2257
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline