Κυριακή 25 Αυγούστου 2019  14:56:11

NonPaperNews

NonPaperNews

Η Sinogene Biotechnology, κινεζική εταιρεία βιοτεχνολογίας, επιβεβαίωσε την Πέμπτη την είδηση ότι κλωνοποιήθηκε γάτα για πρώτη φορά, η οποία χαίρει άκρας υγείας.

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ μίλησε για τους "ψεύτικους ανθρώπους που έχει γύρω της".

Καμία σύλληψη πάλι και καμία καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας ..επίδοσης των «κοινωνικών εισαγγελέων» του παράνομου σε όλα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ οι οποίοι συνεχίζουν να λειτουργούν ως εισαγγελείς, δικαστές και δυνάμεις της αστυνομίας.

Ρεαλιστική επιλογή, συμβιβασμός των Καραμανλή-Κεφαλογιάννη μπροστά στο υπερφιλόδοξο αλλά δύσκολο να εφαρμοσθεί νέο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου οδήγησης.

Η επέμβαση στον Χουάν Κάρλος θα γίνει στην κλινική Κιρόν ντε Ποθουέλο της Μαδρίτης, η οποία αποφασίσθηκε μετά την ετήσια ιατρική εξέταση του πατέρα του σημερινού μονάρχη της χώρας Φελίπε ΣΤ', ανακοίνωσε το Παλάτι της Θαρθουέλα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους που επέβαλαν την επέμβαση.

Η ημερήσια λήψη ενός φτηνού απλού χαπιού που συνδυάζει 4 φάρμακα (ασπιρίνη για την αραίωση του αίματος, στατίνη για τη μείωση της χοληστερόλης και δύο αντιυπερτασικά φάρμακα) είναι ασφαλής και μειώνει τον κίνδυνο ανακοπής, εγκεφαλικού επεισοδίου και αιφνίδιου θανάτου στους ανθρώπους άνω των 50 ετών.

Φαίνεται ότι τελικά γεφυρώθηκαν οι διαφωνίες ανάμεσα στους δύο και η κρίση αμφισβήτησης γύρω από τον Π. Σκουρλέτη και τις ευθύνες του για τις λίστες υποψήφιων και το κλίμα αναμέτρησης ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ και στις τρείς εκλογικές αναμετρήσεις να έχουν τερματισθεί. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ικανοποίηση, χειροπιαστά δεδομένα και καλές προοπτικές για το μέλλον. Αποτιμώντας την επίσκεψη, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σημειώνουν ότι η επίσκεψη στο Παρίσι ήταν η πρώτη Έλληνα πρωθυπουργού μετά την ολοκλήρωση της δεκαετούς κρίσης και την απόφαση του ελληνικού λαού στις 7 Ιουλίου να γυρίσει οριστικά σελίδα.

Θετική εξέλιξη, που ενισχύει τις παλαιές ελληνικές διεκδικήσεις-που συνέχισε ως υπουργός Πολιτισμού ο νέος πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας- για την επιστροφή, έστω δανεισμό, των «Ελγίνειων» μαρμάρων του Παρθενώνα.

Σελίδα 1 από 2031