Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020  08:49:35

NonPaperNews

NonPaperNews

Ένα καινούργιο πάντα γεννήθηκε στο ζωολογικό κήπο της Taipei στην Taiwan. Το ονόμασαν Rou Rou (δηλαδή μαλακιά) και έχει ήδη γίνει πόλος έλξης για τους επισκέπτες και αγαπημένο μωρό των φροντιστών.

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού. Ελλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 11.651 εκατ. ευρώ έναντι στόχου για έλλειμμα 2.086 εκατ. ευρώ.

Ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς έδωσε και διευκρινίσεις σχετικά με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και τον έλεγχο των εισαγόμενων κρουσμάτων.

Κρίσιμες για την εξέλιξη της πανδημίας χαρακτήρισε τις επόμενες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, που έκανε έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα συνεπείς ως προς την εφαρμογή των μέτρων και τον Δεκαπενταύγουστο.

Εντείνεται η αγωνία των ειδικών επιστημόνων και των υγειονομικών αρχών της χώρας για την εξέλιξη της επιδημίας στη χώρα μας μετά και τον χθεσινό άκρως ανησυχητικό ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων που φέρνει την Αττική στο «κόκκινο», τη νέα αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών και την επικείμενη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου όταν κορυφώνεται η καλοκαιρινή κινητικότητα των ταξιδιωτών.

Ο υπουργός Υγείας αλλά και οι καθηγητές στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ευκολία μετάδοσης του κοροναϊού και συνιστούν στους πολίτες μέτρα προστασίας, να κρατούν αποστάσεις.

Το άρθρο της TAZ αναφέρεται στη συνέχεια στις δυσκολίες της τουρκικής οικονομίας και την καταβαράθρωση της τουρκικής λίρας. Οι λόγοι αυτής της εξέλιξης οφείλονται, κατά τον αρθρογράφο, μεσοπρόθεσμα στις νέες εντάσεις με την Ελλάδα στην ανατολική Μεσόγειο.

Σελίδα 1 από 2468
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline