Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020  11:59:04

NonPaperNews

NonPaperNews

Σε μια λιτή τελετή, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε τον καταξιωμένο Σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, στο πλαίσιο των κινηματογραφικών βραδιών και με αφορμή την προβολή της ταινίας του «Καζαντζάκης», στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, στο Άλσος Περιστερίου.

Προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των 5.000 λιρών στην πλατφόρμα GoFundMe για να υποβληθεί σε επέμβαση σμίκρυνσης.

Συνολικά 43 σκάφη βυθίστηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έφερε ο Ιανός. Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε άλλα 18.

Με ανάρτηση της στο Facebook η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπουργκ σημειώνοντας ότι πενθεί σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς της, καθώς υπήρξε για εκείνη το πιο ισχυρό πρότυπο στα χρόνια που υπηρέτησε τη Δικαιοσύνη.

Eντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι επιστολές (και το άλλο ενημερωτικό, επικαιρικό υλικό) αποκαλύπτουν μεν στοιχεία του χαρακτήρα μιας προσωπικότητας, χωρίς να ανατρέπουν τις εκτιμήσεις για το έργο του καθαυτό. Με έντονο βέβαια το πρόβλημα της σκηνικής απόδοσης-ερμηνείας του «ρεσιτάλ» στο Ηρώδειο από μιά διάσημη μεν ηθοποιό το κινηματογράφου αλλά με προδιαγραφές ερωτικές και με μηδενική σκηνική πείρα, παρά τα 54 χρόνια της.

Οι εντολές έντονες από σήμερα, σε ΕΛΑΣ και άλλα όργανα ελέγχων για αυστηρή μεταχείριση σε καταστηματάρχες και αρνητές σε ΜΜΕ και δημόσιους χώρους.

Ο 10ι τελικές κατηγορίες ευπαθών ομάδων για το Δημόσιο καθορίζονται με ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ. Με άλλη απόφαση που δημοσιεύεται στο ίδιο ΦΕΚ, καθορίζονται και οι νέες κατηγορίες ευπαθών ομάδων και για τον ιδιωτικό τομέα.

Σελίδα 1 από 2407
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline