Τετάρτη 1 Μαϊου 2024  16:29:05

Μείωση κατά 40% των συνολικών αποδοχών-εσόδων από τις 50.000 ευρώ τον μήνα για την Ελένη Μενεγάκη και το επιτελείο της η αιτία της σύγκρουσης. Με συνεχώς πτωτική της την απήχηση της εκπομπής της. Κύριο

Συνεχώς τέταρτη-πέμπτη τον τελευταίο καιρό η εκπομπή της άλλοτε «βασίλισσας στα πρωινάδικα» με μειωμένα πολύ τα διαφημιστικά έσοδα για το κανάλι.

Πανάκριβη σε κόστος και ασύμφορη για το κανάλι η εκπομπή της Ελ. Μενεγάκη με την καθημερινή μειωμένη , θλιβερή, τηλεθέαση. Συνεχώς τέταρτη-πέμπτη τον τελευταίο καιρό η εκπομπή της άλλοτε «βασίλισσας στα πρωινάδικα» με μειωμένα πολύ τα διαφημιστικά έσοδα και τις χορηγίες για το κανάλι.
Κρίθηκε ως αποτυχημένο το όλο σύνολο και των συνεργατών της εκπομπής αλλά και όλου θεματολογίου της, αδιάφορου πλέον για το μεγάλο τηλεοπτικό κοινό του μεσημεριού.

Ακολούθησαν τα σενάρια μετακίνησης της παρουσιάστριας σε άλλο κανάλι την επόμενη σεζόν, με τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ να εμφανίζονται ως πιθανοί μνηστήρες, κάτι που παρεμπιπτόντως οι σταθμοί διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Όλο αυτό το διάστημα πάντως, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη βαφτίστηκε ως «βόμβα», κυκλοφορούσαν φήμες, ακόμη και στους διαδρόμους του καναλιού ότι η Ελένη οδεύει στην έξοδο. Κάτι που είχε γραφτεί και από τον δημοσιογράφο Βασίλη Κουφόπουλο στις «Τυπολογίες» πριν από λίγους μήνες. Προφανώς κάποιοι είχαν την πληροφόρηση ή ένιωσαν ότι το μέγεθος του χάσματος μεταξύ παρουσιάστριας και σταθμού ήταν τόσο μεγάλο που δε γινόταν να καλυφθεί.

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι, η Μενεγάκη πάντα ήξερε τον τρόπο να τροφοδοτεί τα media δίχως να το προκαλεί άμεσα. Δεν είπε τίποτα δημόσια, δεν ανέφερε το παραμικρό στοιχείο επίσημα, ενώ ο σταθμός δεν ανακοίνωσε μέχρι στιγμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

df68rfglghggh7

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline