Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024  02:58:52

Σοκάρει η δοκιμασία υγείας της Σελίν Ντιόν (1958), μετά τον θάνατο του συζύγου της: «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ. Αλλά δεν θα σταματήσω». Κύριο

Η δύσκολη, επώδυνη μάχη της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου.

Σύμφωνα με την Cleveland Clinic, το σύνδρομο του δύσκαμπτου προσώπου είναι μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και επώδυνους σπασμούς και με άμεσο κίνδυνο της ίδιας της ζωής. Πριν χρόνια έχασε με καλπάζοντα καρκίνο τον σύζυγο και μέντορα της με τον οποίο είχαν αποκτήσει τρία αγόρια.

Ένα συγκλονιστικό νέο τρέιλερ έδωσε στην δημοσιότητα το Amazon Prime για το ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Celine Dion» που δείχνει την 56χρονη τραγουδίστρια να δίνει μάχη για την υγεία της και να ξεσπά σε κλάματα.

Στο συγκινητικό βίντεο η Σελίν Ντιόν αναστατώνεται καθώς παραδέχεται ότι η διάγνωσή της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS) έχει επηρεάσει την ικανότητά της να τραγουδάει.
Στα πλάνα φαίνεται η τραγουδίστρια να μεταφέρεται στο νοσοκομείο καθώς δίνει μάχη με την σπάνια ασθένεια, που προκαλεί προοδευτική ακαμψία στους μύες του σώματος.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι είχε διαγνωστεί με την ασθένεια και έκτοτε απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις και το τραγούδι.
Στο τέλος του τρέιλερ, η Σελίν Ντιόν υπόσχεται στους θαυμαστές της ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη φωνή της , την οποία περιγράφει ως «τον μαέστρο της ζωής μου».

Σελίν Ντιόν: Με ποια σπάνια πάθηση έχει διαγνωστεί η διάσημη τραγουδίστρια

«Όταν η φωνή σου σου δίνει χαρά, είσαι ο καλύτερος εαυτός σου. Χρειάζομαι το όργανό μου», λέει η τραγουδίστρια. «Έχω διαγνωστεί με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή και δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν, αλλά τώρα είμαι έτοιμη. Βλέπω τη ζωή μου και αγαπώ κάθε κομμάτι της», παραδέχεται η Σελίν Ντιόν.

Αναφερόμενη στις ζωντανές εμφανίσεις της, η τραγουδίστρια λέει: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια συναυλία, ξέρεις, είναι δύσκολο να ακυρώσεις μια συναυλία».
«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένας αγώνας. Μου λείπει τόσο πολύ. Οι άνθρωποι... Μου λείπουν», αναφέρει η Σελίν Ντιόν.
Το τρέιλερ τελειώνει με την ίδια να δηλώνει: «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ. Αλλά δεν θα σταματήσω».

Την ίδια στιγμή οι θαυμαστές της στο Χ δήλωσαν συγκινημένοι με το τρέιλερ. Ένα άτομο έγραψε: «Αυτό το βίντεο με έκανε κομμάτια. Τι υπέροχη και δυνατή γυναίκα».
Ένας άλλος έγραψε: «Είμαι εντελώς σοκαρισμένη, δεν της αξίζει αυτή η κατάσταση», ενώ ένας τρίτος παραδέχτηκε: «Η Σελίν Ντιόν με έκανε να κλάψω και το ντοκιμαντέρ της δεν έχει καν κυκλοφορήσει».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline