Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024  21:08:12

Υπηρέτης του Ερντογάν, διώκτης της Ομογένειας ο Εντι Ράμα ψευδολόγησε ασύστολα.. Κατηγόρησε την Ελλάδα για ....«τρομερά βάσανα των Αλβανών». Κύριο

Όταν ήλθαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες, έκαναν οικογένειες-περιουσίες, ενώ γεμίσαμε με εγκληματίες Αλβανούς.

Ευτυχώς, ο τουρκόφιλος και μωαμεθανός Ράμα δεν μίλησε και για τους... «διωγμούς» των δοσίλογων και συνεργατών των Γερμανών κατακτητών Τσάμηδων , που απελάθηκαν-αντί να καταδικασθούν και εκτελεσθούν- μετά την Απελευθέρωση το 1944.

Εχθρός της Ελλάδος, φθονερός πολέμιος της ομογένειας , τουρκόφιλος « σοσιαλιστής» και διεφθαρμένος και ανιστόρητος. «Εσείς οι Αλβανοί της Ιταλίας δεν αλλάξατε τα ονόματά σας υποχρεωτικά και ευρέως όπως συνέβη τραγικά σε χιλιάδες αδελφούς και αδελφές μας στην Ελλάδα», φέρεται να δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα, κατά της διάρκειας ομιλίας που εκφώνησε ενώπιον ομοεθνών του στο Μιλάνο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε άρθρο του ο ιστοχώρος himara.gr, ο κ. Ράμα φέρεται να είπε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με Αλβανούς μετανάστες στην πόλη της βόρειας Ιταλία:

«Αδέρφια, έλαβα πολλά μηνύματα από Αλβανούς στην Ιταλία μετά τον κοκκινόμαυρο χορό στην καρδιά της Ελλάδας.

Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, μου είπαν όταν ήρθα στο Μιλάνο, ότι δεν πρέπει να ξεχάσω ότι υπoφέρατε και εσείς. Έμοιαζε σχεδόν σαν να νιώθατε αποκλεισμένοι από μια κούρσα ιστορικών πόνων, σχεδόν να ζηλεύετε το γεγονός ότι τα τρομερά βάσανα των Αλβανών της Ελλάδας καθιστούν την επίπονη ιστορία των Αλβανών στην Ευρώπη και την αποδοχή τους πιο ηρωική... Εσείς οι Αλβανοί της Ιταλίας δεν αλλάξατε τα ονόματά σας, υποχρεωτικά και ευρέως όπως συνέβη τραγικά σε εκατοντάδες και χιλιάδες αδελφούς και αδελφές μας στην Ελλάδα, για έναν μόνο και έγκυρο λόγο, τον οποίο όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά. Αποτελεί κηλίδα ντροπής στην ιστορία της δημοκρατικής Ευρώπης».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline