Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024  16:15:41

NonPaperNews

NonPaperNews

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο καταναλώνει περισσότερα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα (UPF), με την Ελλάδα να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον πίνακα. Συγκεκριμένα, έχει ποσοστά λίγο πιο πάνω του 20%.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα άτομα με υψηλότερη πρόσληψη υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων είχαν κατά ένα πέμπτο περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία.

Το Φεστιβάλ της 'Ανοιξης επιστρέφει τον Απρίλιο (8-20/4) στο Μέγαρο. Καινούργιους αλλά και καθιερωμένους κύκλους εκδηλώσεων, λαμπρούς σολίστ της νέας γενιάς, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, διεθνούς φήμης σύνολα και σχήματα μουσικής δωματίου, κορυφαίους μαέστρους παγκόσμιας ακτινοβολίας και διάσημες χορευτικές ομάδες συνδυάζει ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το τελευταίο τρίμηνο της σεζόν 2023-2024.

Αναλυτικά τα συμπτώματα των ομάδων βίας και τραμπουκισμών σε περιοχές της Αττικής.Τι δείχνει η ανάλυση των αρχών ασφαλείας για τη δράση συμμοριών που απαρτίζονται από νέους ηλικίας 11 έως 18 ετών - Μαρούσι, Αλιμος και Αγιος Παντελεήμονας οι περιοχές της πρωτεύουσας με έξαρση των επιθέσεων.

Για «αστοχία της διαδικασίας συγκόλλησης των σωλήνων» κάνει λόγο το εισαγγελικό πόρισμα - Προ των ευθυνών της θέτει την κατασκευάστρια ο Χαρδαλιάς και ζητά ανεξάρτητο πραγματογνώμονα για την αποκατάσταση.

Μείωση εκπτώσεων προμηθευτών προς σούπερ μάρκετ και μεταφορά του οφέλους στον καταναλωτή με μείωση των τιμών τιμοκαταλόγων.

Σελίδα 1 από 2719
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline