«Θα ενταθούν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στο ποδόσφαιρο»

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι 'κάποιοι ενοχλούνται' από τους φορολογικούς ελέγχους στο ποδόσφαιρο, τα ναρκωτικά και τα αυτοκίνητα. Μάταια, γιατί θα συνεχισθούν, ιδιαίτερα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Συνέχιση των ελέγχων του ΣΔΟΕ και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση στο χώρο του ποδοσφαίρου των, ναρκωτικών και των αυτοκινήτων προανήγγειλε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης λίγες ώρες μετά την έφοδο κλιμακίου του ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ.

«Αυτοί που μιλάνε για κατάργηση του ΣΔΟΕ ενοχλούνται από τις επιτυχίες στα ναρκωτικά και αυτοκίνητα. Όπως και από τους ελέγχους που ξεκίνησε χθες το ΣΔΟΕ στο χώρο του ποδοσφαίρου» είπε ο κ. Αλεξιάδης στη Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου για τους φορολογικούς ελέγχους. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι στο μέλλον θα ενταθούν οι έλεγχοι λέγοντας ότι κάποιοι «θα ενοχληθούν πολύ περισσότερο στο άμεσο μέλλον». Ο κ. Αλεξιάδης διέψευσε μάλιστα τα δημοσιεύματα περί παραγραφής 12.000 υποθέσεων μεγάλης φοροδιαφυγής. Μίλησε, μάλιστα, για «παραπληροφόρηση, δράκους και μυθεύματα».

«Εμείς δεν παρεμβαίνουμε στους ελέγχους, στο ποιος θα ελεγχθεί. Αλλά το αν θα ελέγξουμε τα βενζινάδικα ή τα διυλιστήρια είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και συμπλήρωσε: «το αν θα ξεκινήσουμε τους ελέγχους από τα πεντάστερα ξενοδοχεία ή από τα σουβλατζίδικα και τις καντίνες είναι επιλογή της κυβέρνησης».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline