Χοντραίνει ο πόλεμος κορυφής ΠΑΟ- Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Μηνύσεις και χολερικά κείμενα Γιαννακόπουλου- Αγγελόπουλων εναντίον αλλήλων.

Η επαναφορά των προστίμων στον Δ. Γιαννακόπουλο, πυροδότησε νέο γύρο αναμέτρησης μαζί με μηνύσεις και ποινικές κατηγορίες.

Tην επαναφορά όλων των προστίμων που είχαν επιβληθεί στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Δ. Γιαννακόπουλο, και είχαν «παγώσει», επανέφερε χθες η Ευρωλίγκα, σχετικά με τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για «προσβολή και πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς ένα μέλος των διαιτητών αλλά και σχόλια που αναπαράχθηκαν σε διάφορα ΜΜΕ εντός και εκτός Ελλάδας, προκαλώντας ζημιά στην εικόνα της διοργάνωσης». Συγκεκριμένα, στον Δ. Γιαννακόπουλο επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 410.000 ευρώ συν 30.000 ευρώ βάσει του φύλλου αγώνος, ενώ η ΚΑΕ θα κληθεί να πληρώσει 6.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι δεν του επεβλήθη απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα. Εχουν προηγηθεί σκληρές απαξιωτικές δηλώσεις και «πεζοδρομιακοί χαρακτηρισμοί» εκ μέρους του Ολυμπιακού και των επικεφαλής των Αγγελόπουλων.

-Επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου απέστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με την οποία ουσιαστικά δίνει τη δική του εκδοχή σε όσα έχουν γίνει μετά το ντέρμπι της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Από τα πιο σημαντικά σημεία της επιστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Τζόρντι Μπερτομέου, είναι αυτό στο οποίο τον ενημερώνει πως ήδη έχει καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά του Ολυμπιακού και των νόμιμων εκπροσώπων του.

Στην επιστολή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την απορία πως γίνεται αντί στην Ευρωλίγκα να κυνηγούν τους ....ψεύτες και τους συκοφάντες, καλείται να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός.
Παράλληλα, κάνει απόλυτα σαφές πως περιμένει από την Ευρωλίγκα να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες κατά του Ολυμπιακού και των αδελφών Αγγελόπουλων..

Αγωγή Ολυμπιακού

Την ίδια ώρα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά του Δ. Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «για την αποκατάσταση της ζημίας που υποστήκαμε λόγω της παράνομης συμπεριφοράς των παραπάνω συκοφαντών», αναφέρει η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αφού έβγαλαν «ανίκανο» τον πατέρα τους τώρα βλέπουν αρπαχτικά (από Ιστοσελίδα, ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου)

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ: ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ

Το δικαστικό θρίλερ μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλου (Γιώργου και Παναγιώτη) και του πατέρα τους Κωνσταντίνου, δεν έχει τέλος. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την επιχείρησή τους να αποδείξουν – χωρίς ίχνος ηθικού φραγμού - ότι ο πατέρας τους είναι «ασθενής» και «ανίκανος» (προκειμένου να πάρουν ολόκληρη την περιουσία), τώρα κάνουν λόγο για δήθεν – αόρατα – συμφέροντα που διεκδικούν την περιουσία του πατέρα τους και οι ίδιοι θέλουν να εμφανιστούν ως προστάτες της περιουσίας - Παράλληλα ανοίγουν μέτωπα και κυνηγούν όποιον τολμήσει να ισχυριστεί ότι είναι καλά ο πατέρας τους - Απίστευτα πράγματα

Στο φόντο της σύγκρουσης βρίσκεται μια κολοσσιαία περιουσία που εκτιμάται στα 500 εκατ. ευρώ.
Πριν από λίγους μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το δικόγραφο με το αίτημα δικαστικής συμπαράστασης που κατέθεσαν τα παιδιά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης και Γιώργος ισχυριζόμενοι ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τον καθιστούν ανίκανο να διαχειριστεί την οικογενειακή περιουσία.

Η είδηση προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, αλλά και τεράστια απογοήτευση στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, που παρακολουθεί άναυδος δυο παιδιά να προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο πατέρας τους είναι ψυχικά ασθενής και ανίκανος.
Η δικαστική αντιπαράθεση συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση.
Τα δύο αδέλφια έφτασαν μάλιστα στο άθλιο σημείο να ζητήσουν να γίνει πραγματογνωμοσύνη από επιστήμονες κατηγορώντας τον πατέρα τους Κωνσταντίνο για «πολυδιάστατη ψυχοδιανοητική έκπτωση»!!!

Μετά τη δημόσια κατακραυγή από αυτή τους την ενέργεια, αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική και τώρα διαρρέουν δεξιά και αριστερά : «Ποτέ δεν είχαμε απέναντί μας τον πατέρα μας». Απλά όπως λένε προσπαθούν να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, οι οποίες ανήκουν εξίσου κατά 1/3 στον πατέρα και σε καθέναν από τους δυο γιους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline