Αβυσσαλέο γίνεται το μίσος των Αγγελόπουλων της «Χαλυβδουργικής» και του Ολυμπιακού-μπάσκετ. Οι δύο γιοί εναντίον του «ανίκανου πατέρα» και της δεύτερης συζύγου του Γέλης. «Θέλουν να με βγάλουν άχρηστο για να πάρουν τη διαχείριση της περιουσίας μου».

Χθες οι γιοι του Κων. Αγγελόπουλου απάντησαν στις νέες κατηγορίες του πατέρα τους -Αιχμές για το «περιβάλλον» του.

Την δική τους απάντηση δίνουν στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, οι γιοι του, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Σχολιάζοντας την δήλωση του πατέρα τους και βασικού μετόχου της «Χαλυβουργικής», ότι είναι ο μόνος χρηματοδότης της εταιρείας, οι γιοι του - που βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα τους - υποστηρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια ο Κων. Αγγελόπουλος έχει «εγκαταλείψει την εταιρεία στην τύχη της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Δυστυχώς η ανακοίνωση στην οποία φέρεται να προέβη ο πατέρας μας την Παρασκευή 23.11.2018 προστίθεται στη μακρά αλληλουχία των ανακόλουθων πράξεων και συμπεριφορών που κατέστησαν επιτακτικό για μας τον αγώνα για την προστασία του από τον ίδιο του τον εαυτό και το περιβάλλον του.
Αρκεί να αναφέρουμε ότι αυτόν που παρουσιάζουν σήμερα οι σύμβουλοί του, για προφανείς λόγους, ως «αιώνιο» χρηματοδότη της Χαλυβουργικής, είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την εταιρεία στην τύχη της, ενώ μόλις πρόσφατα τον έβαζαν να υπογράφει επιστολές, στις οποίες ανακοίνωνε το τέλος μίας από τις πλέον ιστορικές βιομηχανίες της χώρας!

Στο πλαίσιο αυτό είναι φυσιολογικό να αποσιωπούν το γεγονός ότι ήμασταν εμείς αυτοί που έχουμε καταβάλει σημαντικότατα κεφάλαια τα τελευταία χρόνια, χωρίς να κατέχουμε μετοχές, προκειμένου να παραμείνει η Χαλυβουργική όρθια.
Ως προς την «επίθεση» που τάχα δέχεται ο πατέρας μας από εμάς, δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο πέρα από την υπόμνηση ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έχουν χρησιμοποιήσει για να παραχθούν υπό το όνομά του αλλεπάλληλες ανυπόστατες μηνύσεις και αγωγές σε βάρος μας, ενώ πρόσφατα κρίθηκε σκόπιμο από το περιβάλλον του να μηνυθεί ακόμη και η επί σειρά ετών θεράπουσα νευρολόγος του!!!
Οι κατά σύστημα παραχαράκτες της ιστορίας μας, οι οποίοι έχουν κυκλώσει ασφυκτικά τον πατέρα μας για ίδιον όφελος, θα τύχουν της σύμφωνης με το νόμο τιμωρίας τους».

Σκληρή ανακοίνωση Κ. Αγγελόπουλου για τη Χαλυβουργική και την οικογενειακή διαμάχη

Μια αιχμηρή ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζει ότι είναι ο βασικός μέτοχος και αποκλειστικός χρηματοδότης της Χαλυβουργικής, εξέδωσε σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, ο κ. Αγγελόπουλος υπογραμμίζει ότι δεν υφίσταται καμία διαμάχη για το μέλλον της εταιρείας, κάνει λόγο για παραπλάνηση του αρμόδιου υπουργού.
Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, ότι είναι ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο μοναδικός χρηματοδότης της Χαλυβουργικής.
Την ίδια ώρα μιλά για πολυεπίπεδη επίθεση που υφίσταται από τα παιδιά του, με αποκορύφωνα την υποβολή αιτήσεων για τη θέση του ίδιου σε δικαστική συμπαράσταση λόγω δήθεν άνοιας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και δηλώσεις που αφορούν την εταιρεία ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος, βασικός μέτοχος της εταιρείας, δηλώνει τα εξής: Είμαι ο αποκλειστικός χρηματοδότης της εταιρείας, έχοντας εισφέρει από την ατομική μου περιουσία ποσό περί τα εκατόν ογδόντα εκατομμύρια (180.000.000) ευρώ, για την επιβίωσή της, μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή της παραγωγής της.

Ουδεμία διαμάχη υφίσταται αναφορικά με τη διαχείριση της εταιρείας, όπως δυστυχώς παραπλανητικά μεταφέρθηκε στον αρμόδιο Υπουργό. Η διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη επί μακρά σειρά ετών και δεν υφίσταται δικαστική αμφισβήτησή της.

Τα τελευταία δύο έτη αντιμετωπίζω πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά μου άνευ προηγουμένου, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για την θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας!

Στο πλαίσιο αυτό, είναι προφανές ότι γίνεται προσπάθεια να παραπλανηθεί το επιληφθέν Δικαστήριο, με το να υποστηρίζεται ότι δήθεν υφίσταται διαμάχη για την διαχείριση της εταιρείας και ότι δήθεν η θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση είναι η "λύση" για το μέλλον της εταιρείας.
Ουδέν ψευδέστερον! Ουδεμία "διαμάχη" για την διαχείριση της Χαλυβουργικής υπάρχει και ουδείς αμφισβητεί την ιδιότητά μου ως του βασικού μετόχου! Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χρηματοδότης της Χαλυβουργικής. Αντιμετωπίζω το παρόν και το μέλλον της εταιρείας με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με γνώμονα το καλό των εργαζομένων της εταιρείας».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline