Ανατροπή στο CAS: Επιστρέφονται οι 7 βαθμοί στον ΠΑΟΚ, αλλά παραμένει η ποινή της Ξάνθης

Το CAS δημοσιοποίησε το έγγραφο με την απόφαση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας, επιστρέφοντας τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι στην Ξάνθη.

Παρότι το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να δώσει πίσω στον ΠΑΟΚ τους 7 βαθμούς, το ίδιο δεν συμβαίνει και με την Ξάνθη. Συγκεκριμένα, στο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα το CAS αναφέρεται πως από τη στιγμή που δεν έχει κάνει έφεση η Ξάνθη στο CAS, τότε οι επτά βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί δεν της επιστρέφονται.

Επίσης, όπως έγινε και νωρίτερα γνωστό, το CAS επιστρέφει την απόφαση στα ελληνικά δικαστήρια και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

«Η επιτροπή του CAS διέταξε να αναιρεθεί η αφαίρεση των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ και η υπόθεση θα επιστρέψει στην ελληνική δικαιοσύνη για να δικαστεί. Από τη στιγμή που η Ξάνθη δεν άσκησε έφεση για την αφαίρεση των επτά βαθμών προς αυτή, η ποινή παραμένει», αναφέρει το σχετικό απόσπασμα στην απόφαση.

Η ανακοίνωση 4 λέξεων της Ξάνθης
Με μια ανακοίνωση μόλις τεσσάρων λέξεων είχε αντιδράσει νωρίτερα η Ξάνθη. Αναφερόμενη στην απόφαση του CAS για την επιστροφή των επτά βαθμών, έγραφε: «'ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ! Τέλος».

Η ανακοίνωση εκδόθηκε πριν γίνει γνωστή η θέση του CAS για την ακριτική ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline