Με μυθικό πενταετές συμβόλαιο, που θα φτάσει σε έσοδά του 228- 244 εκατ. δολάρια. Γιάννης Αντεντοκούνμπο: Κροίσος και διεκδικητής μεγάλων τίτλων για τους «Μιλγουόκι Μπάκς». Πέρα από τα έσοδα των χορηγιών.

Κρατάει ακόμα το θέμα ανοικτό, καθώς έχουν προκύψει και πολλές άλλες δελεαστικές προτάσεις από πολλές ομάδες του ΝΒΑ.

Επίσημο πλέον έπειτα από τις ανακοινώσεις του ΝΒΑ. To super max συμβόλαιο που μπορεί (μόνο) το Μιλγουόκι να προσφέρει στον Γιάννη Αντεντοκούνμπο για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι της τάξης των 226 εκατ δολαρίων. Να το ξαναγράψουμε μπας και το περάσει κανείς για λάθος: 226.000.000 δολάρια. Χρήματα πέρα από τη φαντασία. Κόκκινο χαλί για την παραμονή του δύο φορές MVP στο Γουισκόνσιν.

Τα διπλά και βάλε σε σχέση με το τετραετές συμβόλαιο των 100.000.000 δολαρίων που ο Έλληνας άσος υπέγραψε το καλοκαίρι του ΄17, σε μια συμφωνία που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πιο καθοριστική στιγμή της. Ένα χρόνο πριν από το φινάλε της. Αν ο Γιάννης δεν θέλει το super max οι Μπακς θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο της ανταλλαγής του. Κάτι σε «τώρα ή ποτέ» είναι η ιστορία.

Και γιατί να μην θέλει κάποιος 226.000.000 δολάρια ειδικά όταν γνωρίζει πως καμία άλλη ομάδα του ΝΒΑ δεν μπορεί να του προσφέρει περισσότερα από 161.000.000 δολάρια για την επόμενη 5ετία; Η απάντηση είναι απλή. Χωρά στο δαχτυλίδι ενός πρωταθλητή. Υπάρχουν ένα σωρό ομάδες που με τον Γιάννη γίνονται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος. Υπάρχουν ελάχιστοι που πιστεύουν πως όσο και αν το Μιλγουόκι ανακατέψει την τράπουλα τα επόμενα χρόνια θα καταφέρει να σχηματίσει το κατάλληλο supporting cast ώστε να πάει τη διαδρομή ως το φινάλε, νικώντας το τελευταίο ματς της σεζόν. Εκείνο που το ακολουθούν δάκρυα χαράς για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτή την εποχή υπάρχουν μια σειρά από σενάρια γύρω από τους Μπακς. Ο ΝτεΡόζαν, ο Κρις Πολ, ακόμη και ο Βίκτορ Ολαντίμπο είναι κομμάτια της συζήτησης για την ενίσχυση του ρόστερ «τόσο... όσο». Και πάλι όμως όχι κάτι συγκεκριμένο. Κανείς δεν θα θέλει να πάει στο Μιλγουόκι αν δεν ξέρει ότι ο Γιάννης θα είναι εκεί τα επόμενα χρόνια για να εγγυηθεί πρωταθλητισμό.

Χιτ, Μάβερικς, Ράπτορς, Ουόριορς είναι όλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη, αν ο Αντεντοκούνμπο πει «όχι» στο Μιλγουόκι. Άπαντες με μπόλικα assets στα χέρια προκειμένου να πετύχουν την ανταλλαγή του αιώνα. Το θέμα όμως είναι τι θέλει ο Γιάννης. Και αυτό μάλλον δεν το έχει αποφασίσει ούτε ο ίδιος ακόμη. Σε περίπτωση που αρνηθεί τώρα, η κουβέντα μεταφέρεται για το καλοκαίρι. Το παράδειγμα του Άντονι Ντέιβις όμως και ο τρόπος που βρέθηκε στους Λέικερς εξηγεί πως αν δεν γίνει κάτι τώρα, δεν θα γίνει ποτέ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline