Στο παρατσάκ δεν κόψαμε ...φλέβες

Μα τι πλήξη, τι ανία είναι αυτή που ζούμε με τη νέα διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ! Δυόμιση μήνες έχουν περάσει κι εκτός από τις κατραπακιές που έχουμε φάει στο κεφάλι από τον πρώην αντιμνημονιακό εθνοσωτήρα και τον υπερτραφή σταυραδερφό του, τίποτα γαργαλιστικό δεν μας έχει κάνει να χαχανίσουμε έστω και για δευτερόλεπτα.


Πάνε οι καλές εποχές, με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της Ζωίτσας Κ. σε ρόλο Τασσούς Καββαδία και με τις απύθμενης βλακείας ιστορικές ατάκες της λατρευτής κατά τ' άλλα Τασίας Χ. για τους αλλοδαπούς φιλοξενουμένους της...

Μόνο το νέο entry στη Βουλή και ακούραστος υποψήφιος βουλευτής επί δεκαετίες, Β. Λεβέντης, έστρεψε για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας και της σάτιρας πάνω του, χωρίς όμως να φθάσει τις ομολογουμένως υψηλές προσδοκίες μας.

Όσο δε για τους γιαλαντζί πατριώτες της Χρυσής Αυγής που πατούσαν και καμία τσιρίδα κάλπικου πατριωτισμού και άναβαν τα αίματα, τζίφος η ιστορία. Λούφαξαν στη γωνιά τους, αφού η δίκη Ρουπακιά και των υπολοίπων συνεχίζεται με δυσοίωνες προβλέψεις για την τύχη τους.

Και να, που μέσα στην ατέρμονη πλήξη, ένας Βαρεμένος μας ξύπνησε!! "Οι πτωχοί πλην τίμιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχτηκαν ματσωμένοι με κομπόδεμα και ακίνητα, που φυσικά δεν καταδέχθηκαν να τα δηλώσουν στο σαθρό σύστημα της πλουτοκρατίας! "Αυτά μας πληροφορεί -στο περίπου- ο κύριος Βαρεμένος που καλά να είναι άνθρωπος, γιατί αν και Βαρεμένος μας απάλλαξε από την παρατεταμένη βαρεμάρα μας...

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline