Πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα: «Η πριγκίπισσα απάτησε πρώτη τον Κάρολο και τον έριξε στην αγκαλιά της Καμίλα»

Ο πρίγκιπας Κάρολος επέστρεψε στην αγκαλιά της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, όταν ανακάλυψε πως η Νταϊάνα τον απατά με τον σωματοφύλακά της Μπάρι Μανάκι - Νέα συνέντευξη πρώην σωματοφύλακα της πριγκίπισσας στο CNN - Σύμπτωση το ό,τι η συνέντευξη δόθηκε σε μια χρονική στιγμή που ο Κάρολος βρίσκεται πολύ κοντά στον θρόνο; Το ρομαντικό ειδύλλιο του πρίγκιπα Κάρολου με τον εφηβικό του έρωτα, την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, αναθερμάνθηκε εκ νέου κατά την διάρκεια του γάμου του με την Νταϊάνα, όταν η πριγκίπισσα τον απάτησε με τον σωματοφύλακά της. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει σε ντοκιμαντέρ του CNN o Άλαν Πίτερς, ένας από τους σωματοφύλακες της αξέχαστης «πριγκίπισσας του λαού», ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Επί δεκαετίες ήταν γνωστό πως η Καμίλα, η πρώτη αγάπη του διαδόχου του θρόνου της Γηραιάς Αλβιώνας, υπήρξε η ερωμένη του Καρόλου και κατά την διάρκεια του γάμου του με την Νταϊάνα, γεγονός που έκανε την νεαρή πριγκίπισσα να νιώθει θλίψη και μοναξιά. Άλλωστε, και στην δημοφιλή σειρά του Netflix, The Crown, ο Κάρολος φεύγει για να συναντήσει την αγαπημένη του και η Νταϊάνα ξεσπά σε λυγμούς. Αλλά και το 1995 η Νταϊάνα στην πολύκροτη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην σειρά ντοκιμαντέρ Panorama του BBC δεν δίστασε να μιλήσει για την εξωσυζυγική σχέση του Καρόλου με την Καμίλα λέγοντας την περίφημη φράση «Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο».

Το «μυστηριώδες» τροχαίο του σωματοφύλακα της Νταϊάνα, Μπάρι Μανάκι

diana-3Όμως, σε μια χρονική στιγμή που η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ είναι εύθραυστη και ο πρωτότοκος γιος της βρίσκεται πολύ κοντά στον θρόνο, ένας σωματοφύλακας ανατρέπει όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε και υποστηρίζει στο CNN ότι η Νταϊάνα ήταν αυτή που πρώτη απάτησε τον διάδοχο με τον σωματοφύλακά της Μπάρι Μανάκι, έγγαμο και πατέρα δύο κοριτσιών, με αποτέλεσμα όταν το έμαθε ο Κάρολος να πέσει στην αγκαλιά της Καμίλα. Μάλιστα, στην επίμαχη συνέντευξη ο Πίτερς ανέφερε πως ήταν εκείνος που αποκάλυψε στον Κάρολο την σχέση της συζύγου του με τον Μανάκι.

«Η δημοφιλής αντίληψη είναι πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν άπιστος σε όλη την διάρκεια του γάμου του και αυτό αναμφίβολα και αναμφισβήτητα δεν είναι η αλήθεια», δήλωσε στο CNN ο Πίτερς και πρόσθεσε: «Ο πρώτος που είχε εξωσυζυγική σχέση ήταν η πριγκίπισσα. Εκείνος επέστρεψε στην κυρία Πάρκερ Μπόουλς αφού έμαθε για την σχέση της με τον Μανάκι».

Το ειδύλλιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον σωματοφύλακά της Μπάρι Μανάκι ξεκίνησε το 1985 σε ένα ταξίδι στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, όπου οι δυό τους είχαν πάει εκδρομή για ψάρεμα. Το 1986 εκείνος μετατέθηκε στο διπλωματικό Σώμα και ένα χρόνο αργότερα έχασε την ζωή του σε «μυστηριώδες» τροχαίο με την μοτοσικλέτα του στο ανατολικό Λονδίνο. Ήταν, μόλις, 39 ετών. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε υποστηρίξει τότε πως «κάποιος ήθελε να τον βγάλει από τη μέση».

Η Νταϊάνα «παραδέχθηκε» την σχέση της με τον σωματοφύλακα Μπάρι Μανάκι

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Πίτερς στο CNN είχε παρατηρήσει πως η πριγκίπισσα είχε μια ασυνήθιστη συμπεριφορά όταν ήταν με τον Μανάκι. Όταν αποφάσισε να την ρωτήσει αν συνέβαινε κάτι μεταξύ τους, εκείνη αρχικά έμεινε σιωπηλή και στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με τον Πίτερς, του ομολόγησε πως «είχε κάποιου είδους σχέση με τον Μανάκι».

Πόσο τυχαίο είναι άραγε που η συνέντευξη του Πίτερς δόθηκε σε μια χρονική στιγμή που ο πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ οδεύει προς τον θρόνο και επιθυμεί διακαώς να δει στο πλάι του την Καμίλα βασίλισσα; Ας μην ξεχνάμε πως μετά τον γάμο του ζεύγους το 2005 ο Κάρολος είχε δηλώσει πως η σύζυγός του όταν εκείνος ανέλθει στον θρόνο θα φέρει τον τίτλο της «Princess Consort» και αυτό, όχι επειδή εκείνος δεν επιθυμούσε η Καμίλα να λάβει τον τίτλο της «Queen Consort», αλλά επειδή η δούκισσα της Κορνουάλης δεν ήταν αρεστή στο λαό, μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, ως το «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο του πρίγκιπα της Ουαλίας με την Νταϊάνα.

Τον τίτλο της βασίλισσας δεν μπορούν να φέρουν ούτε η Καμίλα, ούτε η Κέιτ Μίντλετον, αφού, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν είναι γαλαζοαίματες εξ αίματος. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ όταν ο Ουίλιαμ γίνει βασιλιάς θα έχει τον τίτλο της «Queen Consort» (σύζυγος του βασιλιά).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline