Επιστροφή στο Νο.6 για τη Μαρία Σάκκαρη!

Επιστροφή στο career high για τη Μαρία Σάκκαρη στις κατατάξεις, δηλαδή στην πρώτη παγκόσμια εξάδα. Σπάνιο επίτευγμα και μάλιστα σε μια αλματώδη διεθνή καριέρα. Η Ελληνίδα τενίστρια επέστρεψε στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς η Ανέτ Κονταβέιτ έπεσε για μία θέση και συγκεκριμένα στο Νο.7, ενώ η Γκαρμπίνε Μουγουρούθα έχασε 2 θέσεις και υποχώρησε στο Νο.9. Η Μαρία Σάκκαρη, γεννημένη τον Ιούλιο του 1995, είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης, διεθνούς εμβέλειας, η οποία πέρυσι κατέκτησε την 8η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και έκτοτε θεωρείται ως η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών. Φυσικά, η 6η θέση πρόκειται για την υψηλότερη που έχει καταλάβει κάποια αθλήτρια από την Ελλάδα. Η Σάκκαρη θα διεκδικήσει την είσοδο της στο Top 5 για πρώτη φορά, με τη συμμετοχή τους στο πρώτο 1000άρι της χρονιάς στην Ντόχα.

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στη δράση μετά τη δεύτερη θέση στην Αγία Πετρούπολη. Η Ελληνίδα τενίστρια ήδη αγωνίζεται στο τουρνουά της Ντόχα (20-26/2).
Η Μαρία Σάκκαρη περνάει με μπάι στον δεύτερο γύρο και εκεί μάλλον θα έχει επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στις Αμερικανίδες Αν Λι και Σοφία Κένιν.
Δύσκολο θα είναι το έργο της Ελληνίδας τενίστριας και στη φάση των "16", αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα, που την είχε αφήσει εκτός προημιτελικών στο Australian Open.
Η πιο πιθανή αντίπαλος για τα προημιτελικά είναι η Πάουλα Μπαντόσα, ενώ στα ημιτελικά λογικά θα συναντήσει Αρίνα Σαμπαλένκα ή Ίγκα Σβιόντεκ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline