Νέος ρόλος για την Τζόαν Κόλινς λίγο πριν από τα 90!

Η ίδια δήλωσε: «Υποδύομαι τη Δούκισα του Windsor από την εποχή του θανάτου του δούκα μέχρι το τέλος της ζωής της. Είναι μια καταπληκτική ιστορία». Αν και κοντεύει τα 90, η Τζόαν Κόλινς είναι ακόμη ενεργή στα πλατό και μάλιστα με πρόγραμμα γεμάτο. Η κακιά «Αλέξις» της Δυναστείας, της σαπουνόπερας-φαινόμενο της δεκαετίας του '80 που καθήλωνε εκατομμύρια στους καναπέδες για να δουν τις μηχανορραφίες της, ετοιμάζεται τώρα για τον νέο της ρόλο: θα υποδυθεί της Γουάλις Σίμπσον, την γυναίκα που έκανε άνω κάτω τον βρετανικό θρόνο όταν την ερωτεύτηκε ο δούκας του Windsor, Έντουαρτ.

Ο τίτλος του νέου πρότζεκτ, που δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα είναι ταινία ή σειρά, ονομάζεται «Στο κρεβάτι με την Δούκισα» (In Bed With the Duchess).
Η ίδια δήλωσε: «Υποδύομαι τη Δούκισα του Windsor από την εποχή του θανάτου του δούκα μέχρι το τέλος της ζωής της. Είναι μια καταπληκτική ιστορία».
Σε πρόσφατή συνέντευξή της στο περιοδικό Saga Magazine, η Τζόαν Κόλινς αναφέρθηκε και στην ηλικία της λέγοντας πως «είναι τρομερά αγενές να συζητάει ο κόσμος την ηλικία μου, αντί να επικεντρώνεται στην ενέργειά μου, στο πώς φαίνομαι και στο πώς συμπεριφέρομαι».

«Η γενιά της μητέρας μου δεν το έκανε ποτέ αυτό. Όμως, ξέρετε ο κόσμος με αποκαλεί γριά από τότε που ήμουν 38» είπε.
Όσο για τον ρόλο που την έκανε πασίγνωστη στο ευρύ κοινό, την Αλέξις Κάρινγκτον, η ηθοποιός σχολίασε: «Πιστεύω πως είναι απίστευτα γελοίο το ότι δυναμικές γυναίκες απεικονίζονται ως επικίνδυνες όταν κατά τη δική μου εμπειρία είναι οι επιθετικοί άντρες που είναι η πραγματική απειλή».
Πηγή: skai.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline