Madonna: Με νέο, πλαστικό «πρόσωπο» στα βραβεία Grammy

Με νέο «πρόσωπο» εμφανίστηκε η Μαντόνα στην 65η απονομή των βραβείων Grammy – Τα αρνητικά σχόλια. Με νέο «πρόσωπο», αγνώριστη σχεδόν εμφανίστηκε η Μαντόνα στην 65η απονομή των γνωστών΄διεθνών βραβείων. Η «βασίλισσα της ποπ» που παρουσίασε τους νικητές των Grammy Σαμ Σμιθ και Kιμ Πέτρας για το τραγούδι τους «Unholy», προκάλεσε μάλλον αρνητική εντύπωση στους θαυμαστές της και χρήστες των social media, με το αψεγάδιαστο και χωρίς ίχνος ρυτίδας πρόσωπό της, το οποίο όμως φαίνεται αρκετά «διαφορετικό» και παραμορφωμένο από αυτό που τους έχει συνηθίσει.

Ένας χρήστης έγραψε: «Προσπαθώ να αγνοήσω το γεγονός ότι η Mαντόνα έχει ένα εντελώς νέο πρόσωπο», ενώ ένας άλλος σημείωσε πως: «Η Μαντόνα δεν μου μοιάζει καθόλου με τη Μαντόνα».

Έντονα είναι και τα σχόλια κάτω από το post της αναφορικά με τη τελετή στο Instagram, με μερικούς να σημειώνουν πως «Μοιάζει με τον Marilyn Manson» ενώ άλλοι κατηγορούν τον πλαστικό χειρουργό της.

Τα εν λόγω αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της έρχονται ως συνέχεια της κατακραυγής που δέχεται τον τελευταίο καιρό στο TikTok. Η 64χρονη τραγουδίστρια δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει το κορμί της γυμνό και πλέον τα αρνητικά σχόλια είναι περισσότερα από τα θετικά. Τον Νοέμβριο η «βασίλισσα της ποπ» ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok κάνοντας twerking, φορώντας μαύρα εσώρουχα ενώ ακούγεται το τραγούδι «L$D» του Luclover.

Οι followers και οι θαυμαστές της, στα σχόλιά τους δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους ενώ εξέφρασαν και την ανησυχία τους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline