O 92χρονος Warren Buffett, ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη, αποκαλύπτει το μυστικό του: Τρώει σαν 6χρονο

O Warren Buffett λατρεύει την Coca Cola. Ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος της γης και ένας από τους καλύτερους επενδυτές όλων των εποχών, δεν έχει αγοράσει απλά το 9% του γίγαντα των αναψυκτικών. Πίνει πέντε κουτάκια Coca Cola την ημέρα και όπως είχε πει στο περιοδικό Fortune το 2015, «αποτελείται κατά το ένα τέταρτο από Coca Cola». Και αυτή δεν είναι η μοναδική ανθυγιεινή του συνήθεια. Ο 92χρονος πρόεδρος και CEO της Berkshire Hathaway παίρνει το πρωινό του από τα McDonald's τις περισσότερες ημέρες. Όπως είχε πει ο καλός του φίλος, Bill Gates, το 2016, ο Buffett «τρώει κυρίως burgers, παγωτά και Coca Cola». Θυμήθηκε, μάλιστα, ότι μια φορά που τον φιλοξενούσε στο σπίτι του, εκείνος άνοιξε ένα κουτί μπισκότα Oreo για να φάει για πρωινό.

Όμως, όπως λέει τώρα ο Buffett, θα ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει ακόμα και έναν έξτρα χρόνο ζωής ως αντάλλαγμα για τη δυνατότητα να τρώει τα φαγητά που του αρέσουν.
«Εάν κάποιος μου έλεγε ότι θα ζήσω έναν επιπλέον χρόνο εάν δεν έτρωγα τίποτα άλλο από μπρόκολο και άλλα τέτοια σε όλη μου τη ζωή αντί για τα πράγματα που μου αρέσει να τρώω, θα του έλεγα να μου κόψει τον ένα χρόνο. Αφήστε με να τρώω αυτά που μου αρέσουν», είπε στο CNBC.

«Πάντα λέω στους ανθρώπους: Ανακάλυψα όλα όσα μου αρέσει να τρώω μέχρι τα έξι μου», σημείωσε. Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η ευτυχία κάνει τεράστια διαφορά στην μακροβιότητα. Είμαι πιο ευτυχισμένος όταν τρώω παγωτά ή πίνω Coca Cola».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline