Οι «πικάντικες» κάρτες της Νταϊάνα προς τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο πουλήθηκαν 7.000 λίρες!

Έναντι 7.000 λιρών πουλήθηκαν στη Βρετανία δύο «πικάντικες» κάρτες που είχε στείλει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Η δημοπρασία έγινε από τον οίκο Dominic Winter Auctioneers και η τιμή πώλησης ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για τιμή έως 5.000 λίρες. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν πρώτος ξάδερφος με τον πρίγκιπα Φίλιππο, οποίος μαζί με την Νταϊάνα ήταν οι νονοί του μικρότερου γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας – Μαρίας, Φίλιππου. Οι κάρτες, που έχουν σταλεί την περίοδο που γεννήθηκε ο Φίλιππος, δηλαδή το 1986, αναφέρουν: «Αγαπητέ μου Τίνο (σ.σ. έτσι αποκαλούσε τον Κωνσταντίνο), με την πιο βαθιά αγάπη όπως πάντα, από την Νταϊάνα» και «Αγαπητέ μου Τίνο, πολλή αγάπη από τη Νταϊάνα» η άλλη. 

Σε ιδιόχειρο σημείωμά της στην εσωτερική πλευρά, η Νταϊάνα έγραφε ότι επειδή δεν ήξερε ποια από τις δύο κάρτες θα του άρεσε περισσότερο, του έστειλε και τις δύο.

dfg45

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline