20% - Μια τιμωρία ετεροχρονισμένη...

Έκπληξη λένε όλοι το 20% του Σύριζα, αδιανόητη η διαφορά με την επάρατη δεξιά, κεραυνός που χτύπησε ανελέητα την Κουμουνδούρου και ξύπνησε από τον ύπνο του δικαίου αρχηγό και πρωτοπαλίκαρα.

Όχι, δεν ήταν έκπληξη λέω εγώ. Έκπληξη και μάλιστα αδιανόητη ήταν το 31,5% που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 μετά από μία καταστροφική τετραετία, με τις άπειρες κωλοτούμπες, φοροεπιδρομές και απύθμενα ψεύδη.

Γιατί το 2019 ο λαός δεν τιμώρησε τον Τσίπρα για όλα αυτά; Γιατί τότε δεν τον έριξε στα Τάρταρα για τα μύρια όσα έκανε; Γιατί ο λαός έσκυψε συγκαταβατικά το κεφάλι βλέποντας το άσπρο να γίνεται μαύρο μέσα σε μία νύχτα;

Γιατί του έδωσε 31,5% το 2019; θα ξαναπώ εγώ. Γιατί;

Γιατί ο Τσίπρας κατάφερε να σπείρει τον φόβο, με τα γνωστά ευτελή επιχειρήματα ότι ο Μητσοτάκης θα έρθει και θα σαρώσει τα πάντα σαν ακρίδα μαζί με τους ολιγάρχες του. Θα έρθει και θα φάει, θα φάει και ο κόσμος μόνο θα πληρώνει...

Όμως για κακή τύχη του Αλέξη, ήρθε ο Μητσοτάκης κι έκανε ακριβώς τα αντίθετα, μείωσε φόρους, αύξησε μισθούς, μοίρασε επιδόματα... πως ήταν δηλαδή την εποχή του Τσίπρα; Καμία σχέση!

Και ήρθαν πάλι οι εκλογές και ο Τσίπρας πήγε να πουλήσει εκ νέου το ίδιο παραμύθι.... αυτό που του χάρισε το «αδιανόητο 31,5%»... Θα έρθει και πάλι το Μητσοτακέϊκο και φωτιά στα μπατζάκια σας...

Μια του κλέφτη όμως, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα... Το γνωστό τροπάρι, τώρα δεν μπορούσε να πιάσει πια, γιατί όποιος έχει μάτια βλέπει... κι ήγγικεν η ώρα της τιμωρίας! Κι τιμωρία ήταν βαριά κι ανελέητη! Για την οδυνηρή τετραετία των προοδευτικών δυνάμεων, για τα ατέρμονα ψεύδη και τη συκοφάντηση των αντιπάλων που ακολούθησε!

Κανείς δεν μένει ατιμώρητος, κανείς δεν μπορεί να βγαίνει αλώβητος επ' άπειρον... Όποιος πήγε να ξεγελάσει τον λαό αργά ή γρήγορα την έφαγε στο κεφάλι!

ΔΒαλ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline