Βρέθηκε το νυφικό της Άννας Μαρίας στο Τατόι πριν 59 χρόνια

Το νυφικό της Άννας Μαρίας βρίσκεται πλέον στα χέρια της ομάδας των καταγραφέων της Διεύθυνσης Διαχείρισης Εθνικού Αρχείου Μνημείων (ΔΔΕΑΜ). Μετά από 59 ολόκληρα χρόνια εντοπίστηκε στις αποθήκες του πρώην βασιλικού κτήματος στο Τατόι, το νυφικό φόρεμα της Άννας Μαρία, στον γάμο της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο συγγραφέας και προσωπικός φίλος της τέως βασιλικής οικογένειας Ανδρέας Μέγγος, ενώ ανέφερε πως είναι σε ιβουάρ απόχρωση δια χειρός του Δανού σχεδιαστή Holger Blom με μακριά ουρά και πέπλο.

Για δεκαετίες το νυφικό βρισκόταν στις αποθήκες του κτήματος στο Τατόι σε ένα μεταλλικό μπαούλο που φέρει τα 12cca92227e5667f1c044707da1bc008αρχικά της Άννας Μαρίας με μια βασιλική κορώνα από πάνω σε μπλε χρώμα.

Το νυφικό βρίσκεται πλέον στα χέρια της ομάδας των καταγραφέων της Διεύθυνσης Διαχείρισης Εθνικού Αρχείου Μνημείων (ΔΔΕΑΜ) που μελετά τους μοναδικούς θησαυρούς και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν στο Τατόι με σκοπό την συντήρησή τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline