Κέβιν: Ο ψηλότερος σκύλος στον κόσμο παραμένει «η επιτομή του αγαθού γίγαντα»

Παρά το τρομακτικό μέγεθός του, είναι φιλικός με τους ανθρώπους και τρυφερός με τα υπόλοιπα ζώα της οικογένειας.
Συχνά τον περνούν για... άλογο, ενώ το επιβλητικό του μέγεθος προκαλεί δέος, αν όχι τρόμο, σε πολλούς. Παρόλα αυτά, ο Κέβιν, αν και ο ψηλότερος σκύλος στον κόσμο, είναι μια «αξιολάτρευτη "κότα"», όπως λέει ο κηδεμόνας του, που τρέχει να κρυφτεί στο άκουσμα της ηλεκτρικής σκούπας – όπως τα περισσότερα κατοικίδια.

Ο Κέβιν έχει ύψος κοντά στο ένα μέτρο, όσο δηλαδή και ένα νήπιο τριών ετών, ενώ στεκόμενος στα δύο πίσω πόδια του φτάνει σχεδόν τα δύο μέτρα.

Kabosu: Πέθανε ο σκύλος – θρύλος των meme και «πρόσωπο» του Dogecoin

Ο μολοσσός από την Αϊόβα χρίστηκε προσφάτως ως ο ψηλότερος αρσενικός σκύλος του κόσμου, μετά τον θάνατο του περίφημου Ζeus (Δία), που με ύψος 1,046 μέτρα κατείχε μέχρι πρότινος το ρεκόρ Γκίνες.
O Κέβιν μοιράζεται το σπίτι των Γόλφς με τα δύο παιδιά τους, 10 και 12 χρόνων, καθώς και τα υπόλοιπα ζώα τους, σκύλους, γάτες, κατσίκες κοτόπουλα και άλογα.

jjy77

Πώς σχετίζεται ο σκύλος σας με τη δεξιά κάλτσα

Ο μαύρος μολοσσός δεν έχει συναίσθηση του μεγέθους του. Συχνά προσπαθεί να βολευτεί σε μια μικρή γωνιά ή την ποδιά κάποιου από τα αφεντικά του, ενώ «κάνει συνέχεια ό,τι και τα μικρά σκυλιά». Παρόλα αυτά, κάθε άλλο παρά άγαρμπος είναι με τα υπόλοιπα τετράποδα και φτερωτά αδέρφια του, ενώ τρομάζει με το παραμικρό.

Παρά τα όσα τρώει -και κλέβει εύκολα από τον πάγκο της κουζίνας και το τραπέζι, χωρίς καν να σηκωθεί στα δυο του πίσω πόδια-, και παρά την τεμπέλικη φύση του, παραμένει «καλλίγραμμος», περιγράφουν οι Γολφς.
«Ο Κέβιν είναι η επιτομή ενός ευγενικού γίγαντα», παραδέχεται η μητέρα του σπιτιού, Τρέισι. «Ήταν απλά τέλειος για εμάς» μετά την απώλεια του προηγούμενου μολοσσού της οικογένειας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline