Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023  23:58:39
Πρόσωπα

Πρόσωπα (2967)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Μετά από πολλά δημιουργικά χρόνια διαμόρφωσε ένα φιλόδοξο όραμα και πρόγραμμα αναβάθμισης για την Αίγινα του μέλλοντος.
«Είμαι μια αλλαγή που αποτυπώνει τον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας του πολιτικού σχεδίου Κασσελάκη», τόνισε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα πρόσωπα - κλειδιά του προέδρου Κασσελάκη, η πρώτη μέρα και οι αντιδράσεις. «Είναι η λογική συνέχεια της στρατηγικής ήττας, που έχει υποστεί η συγκεκριμένη έκφραση της Αριστεράς, από τις εκλογές και μετά», ανέφερε ο υπουργός της ΝΔ για την εκλογή Καασελάκη.
Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη τιμά τη μνήμη και το έργο της σπουδαίας βιολονίστριας και μεγάλης δωρήτριας Ισμήνης Χρυσοχόου-Κάρτερ, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση-συναυλία τη Δευτέρα  9 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
«Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στο γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως ήταν αναμενόμενο στο κλίμα πόλωσης και αλληλοεξόντωσης στον ΣΥΡΙΖΑ για τη φράση «κρατίδιο» στην Βόρεια Κύπρο ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτη της Εφης Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο να εκτιμά ότι «δεν ήταν λεκτικό λάθος», αλλά κάτι που εμπίπτει «περισσότερο αυτού…
Σελίδα 1 από 297
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline