Κυριακή 1 Αυγούστου 2021  17:40:10
Πρόσωπα

Πρόσωπα (2328)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Είναι μία «αστική εκκρεμότητα, μια υπόσχεση της πόλης», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Σε μερικές ημέρες θα ξεκινήσει η ανάπλαση της κάτω πλευράς της πλατείας Συντάγματος και θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες βάσει χρονοδιαγραμμάτων, όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε μέτρα προστασίας των εργαζόμενων, τα οποία θα εξειδικευτούν από το υπουργείο Εργασίας.
Η υπόθεση του Κυριάκου Βελόπουλου αφορά μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του δύο Ρομά με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της οπλοκατοχής με αφορμή την υπόθεση στη Μεσσήνη.
Σε μια διαφορετική θεώρηση των γηρατειών, υπό το πρίσμα της αύξησης του προσδόκιμου ζωής -κυρίως στον δυτικό κόσμο- και παίρνοντας αποστάσεις από πολλές προκαταλήψεις και προκαθορισμένες αντιλήψεις, προσκαλεί ο Πασκάλ Μρυκνέρ υπεραμυνόμενος της ζωής, όταν η νεότητα την έχει αφήσει…
Η υποχρεωτικότητα του εμβολίου είναι εξαιρετικό μέτρο και ισχύει για συγκεκριμένους εργαζόμενους, υπογράμμισε ο κ. Βορίδης, «αυτός ο οποίος έχει εμβολιαστεί πρέπει να δείξει το πιστοποιητικό, σύμφωνα με την τροπολογία.
Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές.
Σελίδα 1 από 233
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline