Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021  01:04:52
Πρόσωπα

Πρόσωπα (2476)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Πρόεδρος για δεύτερη τετραετία στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ανακηρύχθηκε ο Δημήτρης Βερβεσός με ποσοστό 59.78%., αρχική υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ. Ο αντίπαλός του στο δεύτερο γύρο, Δημήτρης Αναστασόπουλος, του χώρου της ΝΔ, έλαβε ποσοστό μόνο 40.22%. Αλλη μία συνδικαλιστική ήττα της…
Όπως είναι γνωστό η απόφασή του προκάλεσε σάλο στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, αν και υπήρξαν συνάδελφοί του που πήραν το μέρος του.
«Άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί είναι απολύτως απροστάτευτα, και άτομα που καθυστερούν την ενισχυτική δόση επίσης είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο» προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Αθανάσιος Δημόπουλος.
«Οχι» στο αίτημα του πολυισοβίτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος ζητούσε να αποφυλακιστεί με όρους μετά από 19 χρόνια που έχει εκτίσει στη φυλακή, είπαν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Λαμίας.
Ο νέος υπουργός Οικονομικών Νουρετίν Νεμπατί,είναι γνωστός για τις σχέσεις του με τον Μπεράτ Αλμπαϊράκ, γαμπρό του Ερντογάν και πρώην υπουργό Οικονομικών της χώρας.
Tα πρώτα δεδομένα από την Νότια Αφρική δεν αναφέρουν ασυνήθη συμπτώματα σχετιζόμενα με την μετάλλαξη Όμικρον, δήλωσε ο επικεφαλής επιδημιολόγος των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNN.
Σελίδα 1 από 248
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline