Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  13:45:49

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «βήμα - βήμα χτίζουμε το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο έχουμε οραματιστεί και το οποίο αξίζουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες».

Τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής ξεκινούν άμεσα τα απογευματινά χειρουργεία.

Εκατοντάδες αρχεία εικόνας και βίντεο με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας εντοπίστηκαν στο σπίτι του 36χρονου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Σε εφαρμογή τίθεται το κυβερνητικό σχέδιο για τα απογευματινά χειρουργεία, το λεγόμενο «νόμιμο» φακελάκι, όπως έχει χαρακτηριστεί από ενώσεις εργαζομένων στα νοσοκομεία, καθώς δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, η κοινή υπουργική απόφαση με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους, το ωράριο και τις αμοιβές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Δέκα φορείς του ΥΠΠΟ ξεκινούν δράσεις για ψυχικά νοσούντες, στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνταγογράφησης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα άτομα με υψηλότερη πρόσληψη υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων είχαν κατά ένα πέμπτο περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία.

Στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης και οι συνομιλίες του με ασθενείς, εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και τη διοίκηση του νοσοκομείου, επικεντρώθηκαν στις ελλείψεις προσωπικού.

Το κυβερνητικό σχέδιο για απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία γνωρίζει πολλές αντιδράσεις...

Τι δείχνουν τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για το 2023.

Από 300 ευρώ έως 2.000 ευρώ κυμαίνεται το κόστος για επεμβάσεις στα απογευματινά χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Υγείας που παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου από τον υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους.

Σελίδα 1 από 85
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline