Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023  16:47:37

Το ψύχος επηρεάζει το αναπνευστικό και καρδιαγγειακό μας σύστημα - Τι να κάνουμε για να προφυλαχτούμε.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή άναψε το «πράσινο φως» στην Ιρλανδία, ώστε να μπορεί να τοποθετεί σε κάθε ποτό ετικέτες παρόμοιες με αυτές που υπάρχουν στα πακέτα των τσιγάρων.

«O καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να προληφθεί. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να πεθάνει από αυτό το νόσημα» τονίζει ο Dr Nino Berdzuli, διευθυντής Προγραμμάτων Υγείας Χωρών στον ΠΟΥ/Ευρώπη.

Σχεδόν 11 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία αισθάνονται μόνοι, ακόμη και αν έχουν έντονη κοινωνική ζωή.

Υπόθεση εξαπάτησης ασθενών με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, πέντε εκ των οποίων τελικά κατέληξαν, έρχεται στο φως της δημοσιότητας με τους δράστες να εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Προς το παρόν νέα μετάλλαξη έχει εμφανιστεί στη Βόρεια Αμερική, αλλά μελλοντικά ο κίνδυνος να έρθει κάποια παραλλαγή από την Κίνα είναι υπαρκτός.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε επανειλημμένες δημόσιες τοποθετήσεις του δηλώνει σαφώς αντίθετος με την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα Νοσοκομεία.

Η έκρηξη κρουσμάτων που καταγράφεται στην ασιατική χώρα έχει τρομοκρατήσει τον πλανήτη. Ορισμένες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, η Αυστραλία και ο Καναδάς λαμβάνουν μέτρα και βρίσκονται σε επιφυλακή.

Τον περασμένο Απρίλιο διεθνής ομάδα επιστημόνων δημοσίευσε μέσα από έξι διαφορετικές μελέτες στην επιθεώρηση «Science» καθώς και σε άλλες επιστημονικές επιθεωρήσεις το πρώτο πλήρες ανθρώπινο γονιδίωμα το οποίο καλύπτει με ακρίβεια όλα τα χρωμοσώματα απ' άκρου εις άκρον.

Η περίοδος των γιορτών και ειδικά των Χριστουγέννων συνδυάζεται για τους περισσότερους με χαλαρή διάθεση, ευκαιρίες για συναντήσεις με την οικογένεια και φίλους, και αφθονία από εδέσματα.

Σελίδα 1 από 78
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline