Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024  20:05:46

Ο κορονοϊός έχει γίνει ενδημικός πλέον, γι΄ αυτό χρειάζεται εγρήγορση για προστασία των ανοσοκατεσταλμένων.

Αγοράζουν «δεύτερο χέρι» ηλεκτρονικά είδη οι Έλληνες καταναλωτές - Ανεβαίνει η αγορά των μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών ειδών.

Άνοδο 35 θέσεων σε σχέση με πέρσι και κατάκτηση της υψηλότερης θέσης για ελληνικό πανεπιστήμιο την τελευταία 10ετία, σημείωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμφωνα με τη δημοσίευση της παγκόσμιας κατάταξης Πανεπιστημίων «Best Global University Ranking» από τον ειδησεογραφικό οργανισμό των ΗΠΑ «US News».

Το φάρμακο που κανονικά προορίζεται για διαβητικούς χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους αλλά μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όσους το λαμβάνουν για αυτόν τον σκοπό.

Αν και σίγουρα κανείς δεν έχει πλήρη έλεγχο για το πόσο θα ζήσει, είναι ενθαρρυντικό να ξέρουμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε πολλά πράγματα.

Στις ΗΠΑ μόνο, περίπου 23.5 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα με το 80% των πάσχοντων να είναι γυναίκες.

Η άνοια δεν αποτελεί πάθηση αλλά την κλινική έκφραση πολλών νευροεκφυλιστικών νοσημάτων όπως η νόσος Αλτσχάιμερ (50%-70% των περιπτώσεων άνοιας), η αγγειακή άνοια, η μικτή άνοια, οι μετωποκροταφικές άνοιες και η άνοια με σωματίδια Lewy.

όπως δείχνουν οι σχετικοί δείκτες, η χώρα μας έχει ανάμεσα στα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης την τρίτη θέση στα παιδιά κάτω των 5 ετών, τη δεύτερη θέση στα παιδιά ηλικίας 5 έως 9 ετών και την πρώτη θέση στα παιδιά και τους εφήβους 10 έως 19 ετών.

Η βιταμίνη C βοηθά στις μεταβολικές διεργασίες και την υγεία του δέρματος, ενώ ενδυναμώνει και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη τονίζουν οι επιστήμονες. «Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μη μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του», ανέφερε ο καθηγητής Παθολογίας ΕΚΠΑ Σωτήρης Τσιόδρας.

Σελίδα 1 από 87
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline