Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024  19:30:06

NonPaperNews

NonPaperNews

Η περιουσία του 74χρονου Αμερικανού τραγουδιστή της ροκ αποτιμάται σήμερα σε 1,1 δισ. δολάρια - Το 2021 πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών του στη Sony για 500 εκατομμύρια δολάρια.

Στον σεισμό εντάσεως 5,3 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί στα Χανιά αναφέρθηκε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος, με αναρτήσεις του στο Facebook.

Την Ελλάδα και την Αρχαία Ολυμπία επέλεξε η κορυφαία Αμερικανίδα λυρική ερμηνεύτρια Τζόυς ΝτιΝτονάτο για την παγκόσμια πρεμιέρα του πρωτότυπου έργου της με τίτλο «Eden in Olympia», που περνά ένα ισχυρό μήνυμα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την περιβαλλοντική διαχείριση και περιλαμβάνει την ερμηνεία του Ολυμπιακού Ύμνου, για πρώτη φορά, σε τρεις διαφορετικές γλώσσες, σε ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας ψάχνει να προσλάβει κάποιον για να βοηθήσει με τα άλογα του παλατιού, αλλά όπως φαίνεται υπάρχει ένα «μικρό» πρόβλημα με τον μισθό. Ο μισθός είναι μικρότερος από τον προϋπολογισμό των ζωοτροφών, σύμφωνα με την Mirror.
Ο νεοδιορισθείς βοηθός θα προσληφθεί για να εργαστεί υπό τον βασιλιά Κάρολο Γ' στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ο μισθός ανέρχεται σε 29.000 λίρες τον χρόνο αλλά το κόστος της τροφής των αλόγων είναι ακόμη μεγαλύτερο. Ωστόσο, οι πρόθυμοι υποψήφιοι μπορεί να μείνουν άναυδοι όταν μάθουν πώς ο μισθός τους εξαρτάται από το... γρασίδι για τα 30 άλογα που ζουν στο παλάτι.

Το ελληνικό καλοκαίρι, για ακόμη μια χρονιά απολαμβάνουν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι.

Μεγάλη άνοδο καταγράφουν τους τελευταίους 18 μήνες οι διαδικτυακές απάτες με όχημα ηλεκτρονικές πλατφόρμες πραγματοποίησης κρατήσεων σε τουριστικά καταλύματα.

Η "Λίμνη των κύκνων" με την αξεπέραστη μουσική του Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, ένα από τα πιο δημοφιλή μπαλέτα όλων των εποχών, έρχεται τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Christmas Theate.

Κοντά 200.000 οικογένειες τριτέκνων πρόκειται να ενταχθούν – μονίμως – στην κατηγορία των πολυτέκνων, λαμβάνοντας τα αντίστοιχα προνόμια.

Σελίδα 1 από 2314
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline