Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024  03:45:12

NonPaperNews

NonPaperNews

Ποινική διερεύνηση σε βάρος επιχειρηματιών στην Πελοπόννησο και ιερέων της Καθολικής Εκκλησίας με πλήθος ανομημάτων, από τοκογλυφία μέχρι ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε σκυλάδικα.

Ομιλία του Ακαδημαϊκού, Χριστόφορου Χαραλαμπάκη με τίτλο «Η 28η Οκτωβρίου 1940 και ο Οδυσσέας Ελύτης».

Προβλημ,ατισμός και ανησυχία στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας από την όξυνση των σχέσεων ανάμεσα στους δύο κορυφαίους της παράταξης και με επίκεντρο την πορεία των ελληνοτουρκιών σχέσων και το Αιγαίο.

Ο Εμανουέλ Μακρόν σχολίασε δήλωση του Νετανιάχου ότι ο στρατός του Ισραήλ υπερασπίζεται στη Γάζα και στον Λίβανο «τον ιουδαιοχριστιανικό πολιτισμό».

Για τον βετεράνο στις προεδρικές εκστρατείες των Δημοκρατικών, Τζέιμς Κάρβιλ, η εκλεκτή του Μπάιντεν θα επικρατήσει αναμφισβήτητα έναντι του Τραμπ.

 Κοντά στο 20% το ΠAΣOΚ. Απόλυτη η απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός ο «Κανένας».

Η Νικόλ Κίντμαν ήταν τόσο ερεθισμένη-προβληματισμένη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που ζήτησε να διακόψουν μια ακραία σεξουαλική σκηνή.

Η ανάγκη για περισσότερους δωρητές οργάνων και οι προκλήσεις συζητήθηκαν σε masterclass του Ιδρύματος Ωνάση. Τα νέα δεδομένα και η σταδιακή ωριμότητα του θέματος στην ελληνική κοινωνία.

Σελίδα 1 από 772
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline