Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:57:33

Το βινύλ είναι τάση -Φορέστε το όπως οι σταρ

Δεν είμαστε σίγουρα έτοιμες γι' αυτό το τρεντ, αλλά το βινύλ είναι τάση, με τις σταρ να το επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Το υλικό, που κάποτε φορούσαν οι dominatrix ή τέλος πάντων περιοριζόταν μόνο στην κρεβατοκάμαρα, βρίσκεται ήδη στους δρόμους και γίνεται μόδα.

Οχι, μην τρέχει ο νους σας στη κατακόκκινη φόρμα της Μπρίτνει Σπίαρς στο «Oops!... I Did It Again», εδώ μιλάμε για κάτι που μπορεί να φορεθεί ένα βράδυ στην πόλη.

Η αλήθεια είναι πως αποτελεί μια αρκετά δύσκολη τάση, καθώς χρειάζεται μέτρο και κατάλληλους συνδυασμούς για να μην δείξει υπερβολικό σέξι ή κιτς.
Δεν είναι απαραίτητο να φορεθεί σε κάτι κολλητό, όπως ένα κολάν, αλλά ως ένα loose παντελόνι, όπως το έκανε η Τζίτζι Χαντίντ. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να φοβηθείτε τον χρώμα. Αν το σώμα σας το επιτρέπει, επιλέξτε ένα μπορντό, όπως η Μπέλα Χαντίντ.

Το βινύλ, βέβαια, έχει ξαναφορεθεί. Ποιος δεν θυμάται το nude φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν, που αγκάλιαζε τις πληθωρικές καμπύλες της.

star98

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline