Τετάρτη 22 Μαϊου 2019  21:41:26

NonPaperNews

NonPaperNews

Τις συγκρατημένες προσδοκίες για μία ακόμη καλή χρονιά στον ελληνικό τουρισμό φωτογραφίζουν οι εξελίξεις στην εγχώρια αγορά εργασίας κατά τον Απρίλιο, καθώς τα επίσημα στοιχεία από «Εργάνη» και ΟΑΕΔ καταγράφουν, αφενός, αύξηση της απασχόλησης με τη δημιουργία 110.895 νέων θέσεων εργασίας, αφετέρου, μείωση των εγγεγραμμένων ανέργων.

Οι περισσότερες εξαφανίσεις έχουν καταγραφεί στην Αττική σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Η καταγωγή της πλειοψηφίας των εξαφανισθέντων είναι ελληνική, ενώ ακολουθούν η αλβανική και η πακιστανική.

«Τα τελευταία έξι χρόνια έχω επικεντρωθεί στις επιρροές του ελληνισμού της Αυστραλίας στους αυτόχθονες, τους Αβορίγινες και το αντίστροφο», λέει στην «Κ» ο Γ. Καναράκης.

Την Πέμπτη, ο κ.κ. Βαρθολομαίος θα παραστεί στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης «Ο Αγιος Πορφύριος». Οπως ανέφερε στην «Κ» ο πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών, το κέντρο έχει στόχο την παροχή υπηρεσιών όπως η φιλοξενία, η εστίαση, η δημιουργική απασχόληση, η εργοθεραπεία, η ψυχολογική υποστήριξη και η προληπτική ιατρική σε ηλικιωμένους και μη έχοντες.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επικαλείται παλιότερες γνωμοδοτήσεις, από το 1993 μέχρι και το 2011, της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και δημοσίευση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, σύμφωνα με τις οποίες και πολυισοβίτες δικαιούνται άδεια, εφόσον έχουν εκτίσει συγκεκριμένο χρόνο κράτησης.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό ότι η ΕΛΑΣ φοβόταν επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή παρόλα αυτά... αιφνιδιάστηκε. Ενα εσωτερικό έγγραφο της ΕΛΑΣ που στάλθηκε στις 13 Μαΐου 2019 αποδεικνύει ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη περίμενε την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σελίδα 1 από 1923