Τρίτη 20 Αυγούστου 2019  05:50:28

NonPaperNews

NonPaperNews

Αφράτα εκλεράκια γεμιστά με κρέμα και ένα κερασάκι στην κορυφή. Τούρτες με φουντούκια και σοκολάτα, αμυγδαλωτά κρουασάν, πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας αφήνουν για λίγο κατά μέρος τις δημιουργίες τους και ασχολούνται με τη... ζαχαροπλαστική. Και το φαγητό γίνεται πλέον της μόδας. Και οι fashionistas όλου του κόσμου που θα τύχει να βρεθούν στο Λονδίνο σίγουρα θα θέλουν να κάνουν μια στάση στην νέα patisserie του οίκου Prada με το όνομα «Marchesi 1824» προκειμένου να αγκαλιάσουν τον θρυλικό οίκο με έναν μεγάλο, γεμάτο ζάχαρη και θερμίδες τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι είχαν σταματήσει δύο άλλα αυτοκίνητα για να περάσει το τραίνο, αυτός τους προσπέρασε, προσπέρασε τις κατεβασμένες ακτίνες και... προχώρησε πάνω στις ράγιες, αγνοώντας ότι ερχόταν το τραίνο.

Καίρια η επιλογή για το δικαίωμα ψήφου «πόσων και ποιών», που θα παίξει ρόλο στην αρχηγία του Αλ. Τσίπρα με μαζική ψηφοφορία για πρώτη φορά. Αρχική επιθυμία του να ψηφίσουν 180.000 ψηφοφόροι, το ένα δέκατο εκείνων που ψήφισαν στις πρόσφατες εθνικές εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο ο Σωκράτης Φάμελλος όσο και ο Γιάννης Ραγκούσης έχουν ξεχωρίσει ως οι πιο ακραίοι και γραφικοί –σε στυλ του φθαρμένου Π. Πολάκη- στην... πολεμική τους προς την Κυβέρνηση Μητσοτάκης, δίνοντας εξετάσεις αδιαλλαξίας προς την Κουμουνδούρου. Από ξεπουλήματα σε ΔΕΗ μέχρι τις δηλώσεις για «μούσια Μητσοτάκη».

Σε εγκύκλιο που απεστάλη στις Υγειονομικές Περιφέρειες αναφέρεται ότι όλες οι δημόσιες δομές της χώρας που χορηγούν παροχές ασθενείας σε είδος σε πολίτες κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και λοιπών χωρών, οι οποίες καθίστανται ιατρικώς αναγκαίες ή επείγουσες κατά τη διαμονή αυτών στην Ελλάδα, θα πρέπει να έχουν υπόψη τα κάτωθι:

Εις το εξής θα πρέπει-πιο συστηματικά και έντονα- να εισπράττονται οι δαπάνες νοσηλείας από τα Ταμεία ή τις ασφαλιστικές συμβάσεις των τουριστών, χωρίς να επιβαρύνονται τα δημόσια οικονομικά μας και οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Νέο πάρτι κερδών στο Χρηματιστήριο, με επικεφαλής τις Τράπεζες. Ράλι 9,92% για την Εθνική Τράπεζα στα 2,161 ευρώ. Κέρδη 8,89% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,525 ευρώ.

Σελίδα 1 από 2026