Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024  02:42:40

NonPaperNews

NonPaperNews

Η Γιούλια Ναβάλναγια διατηρούσε ανέκαθεν χαμηλούς τόνους και φρόντιζε να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - Τι θα κάνει όμως τώρα, μετά το θάνατο του συζύγου της.

Τι δείχνουν τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για το 2023.

Σε μια συγκινητική τελετή στην Αντίς Αμπέμπα, την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, έγινε μια ακόμα διεθνής επιστημονική συνεργασία με αναπαράσταση του Όρκου του Ιπποκράτη από αριστούχους της Ιατρικής.

Οι πολίστες Γιάννης Φουντούλης και Μάριος Καπότσης, ο κωπηλάτης Στέφανος Ντούσκος και η ιστιοπλόος Σοφία Παπαδοπούλου ορκίστηκαν επίσης.

Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του δεν έκρυψε μια νέα πολιτική του στρατηγική.

Διαλεκτικός προς ομάδες διαφωνούντων τις τελευταίες ημέρες (από την συνέντευξη στον ΣΤΑΡ, την πίττα Οργανωτικού της ΝΔ έως την συνέντευξη τύπου χθες με την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου) ο Πρωθυπουργός.

«Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για να πάμε συντεταγμένα μέχρι τις ευρωεκλογές, χωρίς αιφνιδιασμούς, χωρίς «εγώ αποφασίζω»», είπε ο κ. Τσίπρας. Τον ηγεμονισμό Κασσελάκη επέκριναν οι Σπρίτζης, Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Ραγκούσης κ.α.

Σελίδα 1 από 2710
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline