Σάββατο 11 Ιουλίου 2020  00:21:01

NonPaperNews

NonPaperNews

Την ανησυχία του για τη στάση της Τουρκίας εξέφρασε ο Μάνφρεντ Βέμπερ μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Κατόπιν ραντεβού θα γίνεται η επικοινωνία – Εκπαιδεύονται οι πρώτοι υπάλληλοι που θα εξυπηρετούν τους πολίτες – Κατατέθηκε η τροπολογία.

Απαλλαγές από δασμούς, Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και Φόρο Κατανάλωσης υπό όρους των ειδών για τον εφοδιασμό επαγγελματικών πλοίων.

Υλοποιείται η δέσμευση της Κυβέρνησης για απαλλαγή, ειδικά για το φορολογικό έτος 2019, από το τέλος επιτηδεύματος για τους αγρότες και μετά την παρέλευση πενταετίας από την ημερομηνία ένταξης στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.

Απαλλαγή της δωρεάν διάθεσης μετοχών και των διατακτικών εσωτερικού τουρισμού υπό όρους από τη φορολογία εισοδήματος από μισθωτή εργασία και συντάξεις.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τις υποθέσεις αποπλάνησης ανήλικων κοριτσιών από εκπαιδευτικούς σε Ηλιούπολη και Ερέτρια.

Η ενδοχώρα του νησιού γοητεύει τους επισκέπτες με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τα μικρά χωριά και τα αρχαία μνημεία. Όσοι αναζητούν τη νυχτερινή ζωή θα μείνουν ευχαριστημένοι με τα πολλά κλαμπ του νησιού, ενώ όσοι προτιμούν τη χαλάρωση μπορούν επίσης να απολαύσουν μασάζ και ήσυχες στιγμές».

Μεταξύ των βασικών σημείων του νέου φορολογικού νομοσχεδίου προβλέπονται επίσης παρεμβάσεις που αφορούν στα κίνητρα για υβριδικά αυτοκίνητα καθώς και την απαλλαγή των αγροτών από το τέλος επιτηδεύματος.

Πάντως οι περισσότεροι καθηγητές γιατροί και μέλη της Εθνικής Επιτροπής καταδικάζουν τα κάθε είδους ανεύθυνα πανηγύρια και ζητούν μέτρα μεγάλου περιορισμού, εάν όχι απαγορεύσεως.

Σελίδα 1 από 2428
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline