Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  08:01:28

Wedding Guest: Τα 4 χρώματα που δεν πρέπει να φορέσετε σε ένα γάμο

Ο οδηγός της Vogue για το σωστό wedding guest look και όλα όσα πρέπει να αποφύγετε. Το τέλειο wedding guest look, έχει φυσικά το dress code του, ανάλογα με το ύφος του γάμου, την εποχή, την ώρα και την τοποθεσία.

Συνήθως εστιάζουμε στα ρούχα και αξεσουάρ που συνθέτουν το ιδανικό στυλ, υπάρχουν όμως και αυτές οι λεπτομέρειες που θα πρέπει να αποφύγουμε. Ο οδηγός της Vogue εστίασε σε αυτά τα χρώματα που δεν θα πρέπει να επιλέξετε ως καλεσμένες σε έναν γάμο, για να αφήσετε τις σωστές εντυπώσεις.

Το λευκό χρώμα
Ίσως ακούγεται κλισέ, το λευκό χρώμα όμως είναι το πρώτο στη λίστα που θα πρέπει να αποφύγετε. Αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στην νύφη, οπότε είναι καλύτερο το λευκό χρώμα να περιοριστεί στο νυφικό και εσείς να κάνετε μια άλλη επιλογή.

Wedding Guest: Τα 4 χρώματα που δεν πρέπει να φορέσετε σε ένα γάμο

Το off-white και τα πολύ απαλά χρώματα
Τα μοντέρνα νυφικά πλέον δεν έχουν αυστηρά λευκό χρώμα. Μπορούν να είναι off-white, pale pink, ιβουάρ, οπότε είναι καλύτερο να αποφύγετε τις αποχρώσεις που ανήκουν σε αυτή την παλέτα, καθώς μπορεί να θυμίζουν bridal looks, ειδικά αν το φόρεμα έχει λεπτομέρειες όπως τούλι ή δαντέλα.

Το μαύρο χρώμα
Ένα χρώμα που σίγουρα προβληματίζει, καθώς το μαύρο χρώμα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Αυτό το χρώμα όμως κατά παράδοση ταυτίζεται με την θλίψη. Η περίπτωση που επιτρέπεται να φορέσετε μαύρο, είναι σε ένα χειμερινό βραδινό γάμο στην πόλη. Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι καλύτερο να το απορρίψετε, ειδικά αν ο γάμος πραγματοποιείται σε νησί ή στη θάλασσα. Αν θέλετε να στραφείτε προς σκούρα χρώματα, υπάρχει πάντα και το μπλε.

To nude
Μια ακόμα απόχρωση που οι style experts προτείνουν να αποφύγετε ως καλεσμένη σε ένα γάμο, είναι το nude, καθώς μπορεί να θυμίζει τόσο νυφικό, όσο και ένα naked dress.

Οι καλοκαιρινοί γάμοι μας δίνουν αμέτρητες χρωματικές επιλογές, όπως το κίτρινο, το φούξια, το trendy lime, το ροζ, το γαλάζιο, το έντονο μπλε, οπότε σίγουρα θα βρείτε την τέλεια απόχρωση για το wedding guest look σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline