Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:01:55

Μπρονζέ καστανό: Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι το trend of the moment

Η καστανή απόχρωση που φωτίζει κάθε επιδερμίδα, είναι το hairtrend του φθινοπώρου. Η ηθοποιός Lily James αποτελεί την απόλυτη έμπνευση όταν πρόκειται για νέα χρώματα μαλλιών.

Το πλατινέ ξανθό χρώμα που υιοθέτησε για τη σειρά Pam & Tommy, το golden blonde για την ταινία Cinderella, αλλά και το off-black brunette με το οποίο εμφανίστηκε στο Met Gala 2022, επιβεβαιώνουν πως δεν φοβάται τους πειραματισμούς στα μαλλιά. Λίγο πριν το φθινόπωρο η Lily James τόλμησε μια νέα καστανή απόχρωση, οπότε έχει όλη την προσοχή μας.

Το μπρονζέ καστανό ισορροπεί μεταξύ του χάλκινου και του σοκολατί, είναι πιο σκούρο στις ρίζες και ανοίγει σταδιακά προς τα κάτω, ενώ δείχνει ιδιαίτερα ζεστό. Αυτή η μπρονζέ καστανή απόχρωση φωτίζει κάθε επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα sunkissed εφέ και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να την υιοθετήσετε, και να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline